16.4 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 19:15

CFR Călători cumpără ulei pentru materialul rulant de tracţiune, de peste7 milioane de lei

CFR Călători cumpără ulei pentru materialul rulant de tracţiune, de peste7 milioane de lei

CFR Călători va organiza miercuri, prin Bursa Română de Mărfuri (BRM), procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, pe piaţa la disponibil, cu scopul achiziționării de ulei pentru materialul rulant de tracțiune, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Valoarea estimată a contractului fiind de 6,7 milioane de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri proprii.

CFR Călători cumpără ulei de ungere pentru motorul diesel 8-710 G3A, ulei pentru angrenaje (LDE), ulei pentru reductoare (T85W90), ulei pentru sisteme hidraulice (H46), ulei pentru motoare Diesel Sulzer M25W40, ulei pentru lagăre LDE (palier), ulei motor sintetic M 10W 40, ulei electroizolante neaditivate pentru transformatoare – TR30, ulei sintetice tip ATF (pentru transmisia automată de pe automotoarele Desiro SR 20 D), ulei motor tip 15W – 40 şi unsoare consistentă de litiu destinată lubrifierii cutiilor de osie cu rulmenţi cu role ale vehiculelor feroviare.

“Procedura se va realiza în conformitate cu OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, şi se va finaliza cu încheierea unui contract de furnizare, pentru perioada decembrie 2012 – decembrie 2013”, se precizează în comunicatul companiei.

Documentaţia poate fi descărcată de pe site-ul Bursei Române de Mărfuri.   C.I.