1.9 C
București
vineri, 27 ianuarie 2023 - 3:45
No menu items!

CFR Călători acordă pasagerilor reduceri de până la 25%

spot_img
CFR Călători acordă pasagerilor reduceri de până la 25%
foto: cfrcalatori.ro

CFR Călători a anunțat că pasagerii care își vor cumpăra bilete de tren în avans, vor putea beneficia de reduceri substanțiale, de la 10% la 25% din prețul total al biletului. Sistemul reducerilor va fi implementat începând de marți, 25 iunie, precizează un comunicat al CFR Călători.

Astfel, la cumpărarea biletului în avans cu 21-30 de zile, față de ziua efectuării călătoriei, reducerea este de 25%, iar pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18%.

Totodată, la cumpărarea biletului de călătorie cu minimum șase zile și maximum zece zile înainte de plecare, reducerea va fi de 10%.

“Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preț întreg și pentru biletul de copil, și se aplică la prețul biletului de călătorie și la suplimentul de tren, în funcție de perioada de anticipație a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului și tariful de supliment de pat/cușeta se achită integral”, precizează CFR Călători.

Potrivit comunicatului, prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la reducerea de 10%-25% oferită la cumpărarea cu anticipație, se adaugă un discount de 5%.

În plus, avantajul celor care folosesc această aplicație, este că au nevoie doar de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului, iar identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail și a cardului.

A.V.