19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 15:00
No menu items!

CFR Călători: Abonamentele de tren pot fi cumpărate acum şi de la automatele de vânzare bilete

spot_img

bilete_tren

Abonamentele de tren, săptămânale şi lunare, inclusiv cele cu reducere pentru elevi şi studenţi, pot fi achiziţionate şi de la automatele de vânzare bilete, care se află în gările mari, plata realizându-se doar prin card bancar, potrivit CFR Călători.

Abonamentele pot fi cumpărate în orice zi a lunii, la orice oră, cu anticipaţie de 30 zile faţă de data de începere a valabilităţii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din ţară, precizează un comunicat de presă.

CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor şi abonamentelor de la automatele din gări pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete.

Automatele de bilete CFR Călători sunt amplasate în: Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Azuga, Buşteni, Sinaia, Predeal, Câmpina, Ploieşti Sud, Craiova, Timişoara Nord, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Braşov, Miercurea Ciuc, Sibiu, Sighişoara, Alba Iulia, Iaşi, Bacău, Suceava, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa.

Automatele de vânzare a biletelor funcţionează cu tehnologie touchscreen şi sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru rezervarea locurilor şi emiterea legitimaţiilor de călătorie.

Pentru informaţii referitoare la automatele de bilete şi preţul abonamentelor, precum şi informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să-i contacteze pe reprezentanţii acesteia la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din staţii.

 Lucian Mera