15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 9:27

Cezar Preda: Avem de-a face cu o canibalizare nesimţită a PDL de către PMP

cezar_preda

Deputatul Cezar Preda a atacat, vineri, Partidul Mișcarea Populară (PMP), spunând că formațiunea ar “canibaliza” zilnic PDL.

Preda a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că cei din PMP, pe care i-a numit “mincinoși ordinari, perfizi și ipocriți”, urmăresc doar “să pună mâna” pe PDL.

Se clamează foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste poziţii ipocrite, false, perfide, că se doreşte unificarea dreptei şi că PDL ar face volte. Mincinoşi ordinari. Aş aduce aminte opiniei publice că n-am auzit ca această dreapta fărâmiţată sa fie unită şi singurul în afară să fie PDL. Unificarea dreptei este o marotă de care se folosesc politicienii perfizi şi ipocriţi şi care manipulează ordinar opinia publică. Eu cred că nu poţi să fii atât de nesimţit încât să furi butelia din casa omului şi să-l cerţi apoi că nu face mâncare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai înalţi sau mai blonzi, mai cu păr sau fără, au pofte să pună mâna pe partid. Nu o să pună mâna nimeni pe partid, pentru că a rezistat multor lupte politice.

Cezar Preda

deputat

Preda a susținut că de pe urma acestor atacuri ale PMP asupra PDL are de câștigat PSD: “Nu era problemă ca PDL unit, sănătos şi neatacat în fiecare zi să bată PNL. Nu era nicio problemă, dar toţi sunt reciclaţi de la PDL. PDL e canibalizat şi cine câştigă din asta? PSD, care PSD nu este duşmanul nostru, asta e vrăjeală ieftină. Alţii sunt duşmanii. Avem de-a face cu o canibalizare nesimţită a PDL de către PMP făcută de câţiva oameni“.

Totodată, Cezar Preda, fost preşedinte al PDL Buzău timp de 14 ani şi până în februarie 2014, când și-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în partid, a spus că nu va reveni la conducerea filialei locale, însă va ajuta actuala echipă să își îndeplinească obiectivele.

D.M.