Cetățenii din sectorul 6 au la dispoziție un “dispecerat al bunului simț”. Nu de la Primărie

Fundația Din Suflet, Pentru Suflet, condusă de Ștefan Florescu, care se ocupă cu asistența cetățenilor din sectorul 6, a înființat “Dispeceratul bunului simț”

Voluntarii Fundației au făcut curățenie și au reparat zeci de locuri de joacă din sectorul 6, în ultimele luni. Oamenii care locuiesc în zonele afectate de diferite probleme administrative au făcut nenumărate reclamații și cereri la adresa primăriei conduse de Rareș Mănescu și ADPDU sector 6, care au fost amendați pentru condițiile proaste de la mai multe astfel de locații. În loc să le repare după ce au fost amendați, angajații ADPDU sector 6 au vopsit ici-colo câte o bancă.

Oamenii au mai reclamat că pe unele străzi din cartierul Crângași de exemplu, străzile pline de gropi figurează ca fiind reabilitate în evidențele Primăriei sector 6!

Fundația Din Suflet, Pentru Suflet a mers în urma angajaților ADPDU și i-a ajutat pe oameni să își salubrizeze singuri și să își repare locurile de joacă din toate cartierele. Voluntarii le cer cetățenilor din sectorul 6 să sesizeze la “Dispeceratul bunului simț” toate problemele pe care le au în raport cu administrația sector 6, pentru a primi, gratuit, asistență juridică și ajutor atunci când consideră necesar.

strada neasfaltata

 

O facem noi, pentru ca Autoritatea Locala Sector 6 continua sa pastreze parametrii indolentei cu care ne-a obisnuit in ultimii 3 ani! Ramanem in teren, implicati, demonstrand ca daca se vrea, se poate! Spatii verzi distruse, copacii care au nevoie de executarea unor lucrari de toaletare! Nu exista spatii de relaxare in aer liber, locuri de joaca sau gradini de cartier! Acolo unde Primaria nu manifesta interes fata de rezolvarea problemelor pe care le intampina cetatenii, regasim un peisaj urban trist, gri si insalubru! Iar noi, cei carora le pasa, nu putem ramane cu mainile in san!

Ștefan Florescu, Fundația Din Suflet, Pentru Suflet

NICIUN COMENTARIU