22.5 C
București
marți, 11 mai 2021 - 16:45

Cetățean german, găsit mort într-o pădure de lângă Sibiu

Cetățean german, găsit mort într-o pădure de lângă Sibiu
foto: someseanul.ro

Un cetăţean german în vârstă de 75 de ani a fost găsit strangulat, în pădurea dintre Sibiu și Cisnădioara.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu primele indicii duc în acest moment către fratele său, Rampelt Heinz Adolf, care şi el a dispărut de acasă.

”La unitatea de Parchet Sibiu a fost înregistrată o cauză care are ca obiect infracţiunea de omor. Şi  aceasta ca urmare a faptului că pe raza localităţii Cisnădioara, în pădure, a fost descoperit cadavrul unei persoane în vârstă de 75 de ani, cetăţean german. Din primele cercetări rezultă că moartea a fost violentă şi s-a produs prin sugrumare”, a explicat Adriana Șandru, procuror al Parchetului Tribunalului Sibiu.

Anchetatorii caută acum indicii pe înregistrările video de pe camerele de supraveghere din zona în care locuiește principalul suspect.

Se pare că între cei doi fraţi erau discuţii legate de o moştenire.

”A fost declarat dispărut luni de sora lui. Plecase vineri de acasă şi nu a mai venit la domiciliul sorei, motiv pentru care s-a alarmat şi l-a declarat dispărut. A fost găsit ieri, la orele 11, în zona împădurită dintre Cisnădioara şi Sibiu. Avea leziuni traumatice la nivelul zonei cervicale a feţei, iar autopsia efectuată a confirmată că a fost o moarte violentă produsă prin sugrumare. Avea şi alte leziuni care nu au intervenit în determinismul morţii, produse tot prin acte de violenţă. În momentul de faţă, autorul este neidentificat, există procurorii au un cerc de suspecţi”, a declarat Ioan Boțoc, procuror la Parchetul Tribunalului Sibiu.

A.V.