14.1 C
București
vineri, 24 mai 2024 - 8:00
No menu items!

Cerere în căsătorie pe terenul de tenis VIDEO

spot_img

Jucătoarea de tenis olandeză Michaella Krajicek a fost cerută în căsătorie de tenismanul german Martin Emmrich pe terenul tenis

cerere in casatorie tenis

Jucătoarea de tenis olandeză Michaella Krajicek – locul 207 WTA, a fost cerută în căsătorie pe teren, la finalul meciului din primul tur de la ‘S-Hertogenbosch, de prietenul ei, tenismanul german Martin Emmrich (locul 50 ATP de dublu), potrivit wtatennis.com.

La finalul partidei câştigate de Krajicek în faţa slovacei Jana Cepelova (62 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-1, Martin Emmrich a intrat pe teren, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie pe Michaella. Vizibil emoționat, tenismenul şi-a şters de câteva ori lacrimile înainte de a o cere în căsătorie pe Krajicek. Sportiva olandeză, în vârstă de 25 de ani, a răspuns afirmativ.

A fost o surpriză imensă! Adică am discutat despre căsătorie de vreo câteva ori înainte, dar nu mă aşteptam acum. Este foarte special. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă că m-a cerut aşa. Ne-am întâlnit aici acum un an de zile şi cred că e un loc foarte special pentru a o face. În primele 10 sau 15 secunde după ce a intrat pe teren mi-am spus «Ok, este plăcut să îl văd, dar e ceva ciudat». Dar apoi am văzut că avea lacrimi în ochi, și atunci am realizat ce urma să se întâmple. Am fost atât de concentrată asupra lui, încât nu am auzit nimic din ce a spus. Eram sigură că voi spune da. Asta era tot ce ştiam în acel moment.

Michaella Krajicek

http://www.youtube.com/watch?v=3OyEcXCXGus

D.M.