Cercetări reluate în “casa groazei” din Caracal. Criminaliștii încearcă să adune probe la o săptămână de la descindere

Police officers escort Gheorghe Dinca, the suspect in the case of rape and murder of a 15 year-old girl, to his home in Caracal, southern Romania, for further investigations, Saturday, July 27, 2019. Thousands of people took part Saturday evening in Bucharest in a march protesting the handling of the case, blaming Romanian officials for negligence, incompetence and a lack of empathy. (AP Photo/Bogdan Danescu)

Cercetările în “casa groazei” din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente au fost reluate vineri. Echipe de criminaliști încearcă să adune probe după o săptămână de la momentul la care polițiștii din Caracal au descins în locuință. 

Gheorghe Dincă a fost adus, vineri dimineață, să participe la cercetări. 

Gheorghe Dincă a fost audiat din nou în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT, structura centrală, cei care au preluat ancheta, bărbatul menţinându-şi declaraţiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare au declarat că testul poligraf la care Gheroghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

NICIUN COMENTARIU