10 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 12:12

CEO Electrica a “rezolvat” urgențele din domeniu. Acum participă la emisiuni de divertisment

Directorul executiv al Electrica, Corina Popescu, a terminat cu urgențele din domeniul distribuției și furnizării de energie și participă la emisiuni de divertisment. CEO-ul Electrica a filmat pentru emisiunea “Șef sub acoperire” de la PRO TV, care va apărea în prima parte a lunii februarie, conform unei postări pe o pagină din domeniu.

Presa economică a arătat, în luna decembrie, că Electrica, “cel mai mare jucător local din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie, încheie anul cu un portofoliu de activităţi aproape nedi­ver­sificat, fiind singura companie locală de profil, dar şi la nivel UE, care nu a reuşit să finalizeze un proiect propriu în domeniul producţiei de energie.”, scria Ziarul Financiar la sfârșitul anului trecut.

Dar CEO-ul Electrica, Corina Popescu, a avut alte priorități la început de an. Conform unei postări pe o pagină de Facebook din domeniu, Corina Popescu a participat la filmările pentru o nouă emisiune de divertisment la PRO TV, unde face pe “șeful sub acoperire”.

“S-au rezolvat toate urgentele la Electrica (problema capacităților de generare, in special cele de regenerare, liberalizarea pieței de energie, starea rețelei de distribuție) și acum ieșim sub acoperire sa verificăm trei amărâți de electricieni (care cel mai probabil sunt plătiți sub media pieței și nu prea au scule, echipamente și materiale necesare desfășurării activitatii). Bine ar fi fost sa ii verifice tot sub acoperire pe aia multi consilieri personali pe care ii are angajați”.

Electrica S.A. este o companie controlată de statul român prin Ministerul Energiei și este unul dintre cei mai mari distribuitori și furnizori de energie.

Emanuel Stan