28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 15:46
No menu items!

Cenușa rămășițelor lui Paul Walker a fost îngropată. Mesajele lui Letty și Roman. FOTO

spot_img

Paul-Walker

Ceremonia de înmormântare a îndrăgitului și regretatului actor Paul Walker, alias Brian O’Conner, a avut loc la Cimitirul Forest Lawn Memorial, din Hollywood Hills. Funeraliile au fost private, doar prietenii apropiați și rudele având acces. Rămășițele pământești ale lui Paul Walker au fos tincinerate, iar cenușa, îngropată în cimitir.

Walker 2

Colegii de platou din seria Fast&Furious, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez au postat mesaje și fotografii pe rețelele de socializare.

PaulWalker_Ludacris_

Mi-aș fi dorit ca astăzi să fi fost nunta ta… Dumnezeu are planuri mai bune chiar și dincolo de propriile noastre puteri de înțelegere. Din motive egoiste, noi toți am vrut să rămâi… Cred că nu poți avea tot ce-ți dorești în viață… Dar inimile noastre sunt pline de momentele pe care le-am avut împreună, 13 ani de zâmbete și farmec, umilință și dragoste… Continui să mă rog pentru familia sa

Tyrese Gibson
alias Roman Pierce

Vei rămâne mereu în inimile noastre

Ludacris
alias Tej PArker

Am spus adio unui mare om, unui om căruia nu am apucat să-i spun cât de mult îi iubesc sufletul și inima de aur. Sper să-mi iei acest mesaj în cer… Te iubesc, Paul, plecarea ta este combustibil pentru focul meu… Ne vom reîntâlni… Bucură-te de lumină…

Michelle Rodriguez
alias Letty

Walker 1

Cu o săptămână înainte de ceremonia de înmormântare mii de oameni s-au adunat în cadrul unei procesiuni motorizate chiar în Santa Clarita, unde Paul Walker a murit la volanul mașinii conduse de prietenul său, Roger Rodas.

Lucian Mera