-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 10:05
No menu items!

Centrul stațiunii Sinaia, închis pentru șoferi. Pe unde se va putea circula

spot_img

Măsura este valabilă până luni, 7 septembrie, la ora 6.00

Centrul stațiunii prahovene Sinaia va fi închis traficului rutier timp de cinci zile pentru organizarea și desfășurarea celei de-a 21-a ediții a Festivalului Sinaia Forever. Prin urmare, mașinile vor putea circula doar pe DN 1.

Reprezentanții Primăriei Sinaia au precizat, într-un comunicat de presă, că accesul autoturismelor pe Bulevardul Carol I, care străbate centrul stațiunii, va fi interzis, de miercuri, de la ora 8.00, până luni dimineață, la ora 6.00, pe sectorul de drum cuprins între Hotel Internațional (sens giratoriu) și benzinăria aflată vizavi de Casino Sinaia.

În timpul celor cinci zile de restricție a traficului rutier, circulația se va desfășura doar pe varianta DN 1.

De asemenea, strada Octavian Goga va fi închisă de joi, 3 septembrie, de la ora 8,00, până duminică, la ora 24.00.

Conform organizatorilor, programul ediției de anul acesta a festivalului cuprinde activități culturale, o cafenea literară, standuri de carte (aduci o carte și poți lua alta), demonstrații sportive și de echitație, dans modern, animație pentru copii, balet în aer liber, un regal muzical (muzică clasică, jazz, rock, ușoară și populară), dansuri populare, escaladă, bike trial, kangoo jumps și acrobații.

Mașini de epocă și de concurs vor defila prin stațiune, iar vizitatorii se vor putea delecta pe toată perioada festivalului cu spectacole ale Teatrului “Masca”.

Pe scenă vor urca artiști precum Uddi, Smiley, Robin & The Backstabbers, Vunk, Tenorii Distinto, Alesis, Les Elephants Bizzares, Tara, Delia, Faydee și Vama, evenimentul incluzând și spectacole cu focuri de artificii.