7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 18:52
No menu items!

Centrul comercial Promenada se deschide joi, 17 octombrie

spot_img

18-19_promenada-mall-sky-tower_14_e5fbc1b706

Centrul comercial Promenada , situat la intersecția arterelor Calea Floreasca, Șoseaua Pipera și Str. Barbu Văcărescu, se va deschide joi, 17 octombrie, a anunțat dezvoltatorul proiectului, compania de origine austriacă, Raiffeisen evolution.

“Promenada va deveni un nou punct de atracție în zona de nord a Capitalei, oferind publicului un mix atractiv de chiriași, concepte noi în lumea retailului bucureștean, precum și o terasă exterioară cu o suprafață de peste 7.000 de mp, o grădină verde pe perioada verii și un patinoar pe durata sezonului rece, unde fiecare categorie de clienți își va putea alege locul în care să uite de agitația metropolei”, a declarat Markus Neurauter, Managing Director al Raiffeisen evolution, într-un comunicat.

Raiffeisen evolution, dezvoltator imobiliar care operează pe piețele din Europa Centrală și de Est, a acordat o atenție deosebită calității construcției, valoarea investiției depășind 130 de milioane de euro.

Centrul comercial deține, încă din faza de proiect, pre-certificarea “Gold” emisă de autoritatea germană pentru clădiri sustenabile, Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen (DGNB).

D.M.