21.4 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 12:54
No menu items!

Cele trei femei din TIR-ul ATI de la „Victor Babeș” au murit sufocate

spot_img

Cele trei paciente din TIR-ul ATI, care s-a defectat la Spitalul „Victor Babeș” au murit din cauza unei insuficiențe respiratorii acute, se precizează în raportul INML.

Polițiștii bucureșteni au prezentat, marți, concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul „Victor Babeș”. 

Marian Mihoci, șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, a declarat că prima ipoteză privind cauza producerii tragediei de la Spitalul Victor Babeș este presiunea crescută în instalația de oxigen.

Ancheta continuă și până în prezent au fost audiate 15 persoane și au fost verificate documente și imagini de la camerele video.

„Vom reface filmul evenimentelor prin corelarea acestor declarații în cauză cu datele tehnice pe care le deținem în acest moment, precum și datele pe care le vom obține prin dispunerea expertizelor, precum și celorlalte aparate de constatare în cauză”, a menționat  șeful Serviciului Omoruri.

Mihoci a mai spus că polițiștii s-au autosesizat luni, în jurul orei 19.30, și că tragedia a avut loc în intervalul 17.00-17.30. El a precizat faptul că până în prezent nu au fost depuse plângeri la poliție în urma incidentului de la spitalul bucureștean.

”Ne-am autosesizat din oficiu, în jurul orei 19.30. Nu a fost niciun apel la 112 care să ne sesizeze. Eu am fost sunat în jurul orei 19.30”, a declarat comisarul şef Marian Mihoci.

Reprezentantul Poliției Capitalei a precizat că rezultatele preliminarii ale necropsiei indică drept cauză a morții insuficiența respiratorie acută.