4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 7:32
No menu items!

Cele mai ciudate 5 stadioane din lume

spot_img

Iată câteva stadioane cu un design ciudat, care sfidează orice logică a jocului, potrivit ae-talk.blogspot.ro:

  1. Construit în mijlocul munților, în orașul “Braga”, un stadion portughez pentru jocuri de fotbal, a fost proiectat pentru a fi amplasat în mijlocul munților într-o locație unică. Costurile construcției s-au ridicat la 122 de milioane de dolari.

stadion 1

2. Stadionul pe mare din Insulele Feroe, care se află pe continentul european între Marea Norvegiei și Oceanul Atlantic, este un stadion situat de-a lungul mării. Când meciurile de fotbal au loc pe acest stadion și se pierde mingea în mare, există un om cu o barcă pentru a recupera mingile.

stadion 2

3.  Stadionul plutitor din Singapore, construit din fier, este un doc plutitor pe apă și poate găzdui 30 de mii de spectatori.

stadion 3

 

4. Stadionul Mumbatho din Africa de Sud este astfel conceput încât să permită exercitarea mai multor sporturi, însă în prezent este utilizat pentru fotbal. Are capacitatea de a găzdui 59000 de spectatori.

stadion 4

5. Stadionul „Eco” din Brazilia, este un stadion în construcția căruia nu s-a folosit ciment, scaunele spectatorilor fiind ampasate pe un deal.

stadion 5

C.A.