12.4 C
București
marți, 20 aprilie 2021 - 19:15

Cele două cuceriri simultane ale lui Cătălin Zmărăndescu. FOTO EXCLUSIV cu ultima. VIDEO

Luptătorul român a câștigan titlul de campion mondial IBM și… inima iubitei sale

Zmarandescu_IBM

Luptătorul român Cătălin Zmarandescu a sărbătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Londra, două momente importante în viața sa – cucerirea centurii de campion mondial în versiunea IBA și a inimii iubitei sale, pe care a cerut-o în căsătorie chiar în ringul de box.

Cătălin „Crazy Cat” Zmarandescu l-a învins, pe 10 Octombrie, la Circus Tavern din Londra, într-un meci de box pe Rob Apps şi a devenit campion mondial în versiunea IBA. Luptătorul român l-a dominat pe adversarul său și a pus capăt meciului în runda a 8-a, când şi-a dărâmat oponentul cu mai multe lovituri puternice.

Este un nou titlu mondial câştigat alături de echipă şi fanii mei. Vă mulţumesc celor care aţi fost alături de mine. Mulţumesc şi celor care au fost împotriva mea şi şi-au dorit să pierd, m-au ambiţionat mai mult

Cătălin Zmarandescu

La finalul meciului, Cătălin Zmărăndescu a adus-o în ring pe iubita sa și s-a așezat în genunchi în fața acesteia, cerând-o în căsătorie. Luiza a spus un „da” hotărât izbucnind în plâns de emoție și fericire, în ovațiile publicului.