28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 14:47
No menu items!

Cele șapte plante magice care pot elimina energia negativă din casă

spot_img

Există plante cu astfel de puteri, folosite vreme de secole

aromatherapy

Fiecare dintre noi ne extragem energia din diferite surse pentru a ne alimenta stările emoţionale, iar acest lucru poate energiza, în esenţă, celulele din corpul nostru sau poate provoca o creştere considerabilă a cortizolului, în funcţie de stimulul emoţional.

Există unele plante specifice, care au fost utilizate vreme de secole, cunoscute pentru proprietatea lor de a elimina sau de a transforma energia negativă. Aceasta este fundaţia pe care se bazează uleiurile esenţiale terapeutice. Iată care sunt cele ŞAPTE plante şi ierburi magice care pot elimina energia negativă din casa ta.

Busuiocul

busuioc_legatura

Busuiocul este un simbol al fertilităţii. În Italia, busuiocul este cunoscut ca fiind un simbol al iubirii, deoarece fruzele sale sunt asemănătoare cu formă inimii. Busuiocul, sau planta spiritului, este un protector al familiei, iar arderea  uleiurilor esenţiale de busuioc te poate ajuta să elimini negativitatea şi să calmezi certurile de la domiciliu. Busuiocul crează o vibraţie simpatică şi este cunoscut pentru capacitatea sa de a calma sistemul nervos. Busuiocul stimulează mintea conştientă şi sentimentele de fericire. Această plantă stimulează şi purifica centrul energetic al inimii şi stimulează mişcarea energiei între mâinile şi inima ta. Uleiul de busuioc, este, de asemenea, asociat cu clarviziunea şi cu onestitatea.

Salvia albă

salvie

Această plantă, considerată a fi sacră, a fost folosită de mii de ani pentru neutralizarea energiilor negative. Fumul produs de salvia albă este recunoscut de către indienii din America de Nord ca având adevărate proprietăţi de purificare. Dincolo de tradiţie, ştiinţa confirma ceea ce aceştia ştiau de mii de ani. Salvia albă emite ioni negativi, aceştia putând fi întâlniţi în aerul curat de după o furtună sau în aerul curat din apropierea oceanului. Pentru stimularea energetică, puteţi tampona un pic de ulei esenţial de salvie albă în punctele de puls ale corpului. Grecii şi romanii erau de părere că fumul de salvie albă este un promotor al înţelepciunii şi al acuităţii mentale. Poţi folosi, de asemenea, fumul de salvie albă pentru a neutraliza energiile negative din casa ta. Prin aducerea fumului în proximitatea câmpului auric poţi neutraliza energiile negative discordante ale aurei tale. De asemenea, beneficii există şi în cazul în care faci alegerea de a planta salvie albă în jurul casei.

Feniculul

fenicul

Feniculul, o plantă considerată a avea proprietăţi magice, a fost asociată cu longevitatea, cu curajul şi cu tăria. Feniculul alunga energiile negative datorită proprietăţilor sale de purificare şi oferă o protecţie în domeniul câmpului energetic uman, promovând în acelaşi timp limitele foarte sănătoase în relaţiile cu cei din jurul tău. Feniculul este simbolul puterii, eroismului şi succesului. De asemenea, este o plantă asociată cu vindcarea, cu vitalitatea şi cu virilitatea.

Rozmarinul

rozmarin

Aceasta este o plantă folosită în ritualuri magice pentru a promova iubirea, longevitatea şi fericirea. Mirosul uleiului esenţial de rozmarin este cunoscut pentru proprietăţile sale de a goli mintea şi de a îmbunătăţi memoria. În mod tradiţional, rozmarinul era ars în templele greceşti că o jertfă adusă zeilor şi zeiţelor. Arderea uleiului de rozmarin emite puternice vibraţii de purificare şi este folosit ca un antitod împotriva negativităţii. Rozmarinul mai este cunoscut şi datorită proprietăţii sale de a fortifica memoria. Rozmarinul este asociat cu prietenia, cu pasiunea, cu dezvoltarea puterii mentale şi  cu prevenirea coşmarurilor.

Tămâia

tamaie

Tămâia sporeşte conştientizarea tărâmurilor spirituale şi aprofundează orice experienţă de natură spirituală. Tămâia sporeşte nivelul personal şi spiritual de dragoste, dezvolta nivelul de conştiinţa în toate nivelurile inspirând trezirea simţurilor spirituale. Tămâia reduce stresul scoţând la iveală faptul că viaţa noastră se afla într-o legătură cu o altă realitate, care depăşeşte cu mult realitatea fizică. Tămâia este ideală în momentele de meditaţie şi de rugăciune. În plus, emana puternice vibraţii care au capacitatea de a purifica şi de a proteja spaţiul interior al casei tale. Tămâia imunatateste conexiunea cu divinitatea şi aduce pacea interioară.

Oregano

oregano-isp

Promovează fericirea, armonia, iubirea, pacea, dezvoltarea psihică şi economică. Că medicament, oregano  a fost folosit vreme de secole. În medicină tradiţională chineză şi în medicină populară europeană a fost utilizat pentru a trata şi pentru a preveni o mulţime de boli emoţionale şi fizice. Practicanţii unor forme de Stregheria preparau un ceai de oregano şi apoi spălau pereţii exteriori ai caselor, formând astfel o barieră de protecţie împotriva energiei negative.

Lemnul de santal

santal

Cuprinde şi îmbunătăţeşte atât bunăstarea spirituală cât şi fizică, atât în cazul femeilor cât şi în cazul bărbaţilor. Acesta promovează protecţia, clarviziunea, rugăciunea şi meditaţia. Uleiul esenţial de lemn de santal are una dintre cele mai mari vibraţii dintre toate celelalte uleiuri esenţiale, reuşind astfel să atragă vibraţiile spirituale, să promoveze echilibrarea centrilor energetici şi să sporesca gradul de conştientizare spirituală.

Olimpia Diaconiuc