2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022 - 8:53
No menu items!

Cel mai scump restaurant din lume se deschide pe 18 mai! O masă costă 1.500 de euro de persoană! FOTOGALERIE

spot_img

restaurant

Pe 18 mai se va inaugura, în Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasă, scrie Daily Mail.

Cunoscută pentru faptul că găzduiește unele dintre cele mai faimoase cluburi din lume și numeroase hoteluri exclusiviste, pe insula Ibiza se va deschide în curând cel mai luxos și mai scump restaurant de pe planetă.

Noul Hard Rock Hotel, care se va deschide în Playa d’en Bossa pe data de 18 mai, va găzdui restaurantul Sublimotion, descris ca fiind o „aventura gastro-senzoriala de neegalat”, acolo unde o masa va costa putin peste 1.500 de euro.

În spatele conceptului stă Paco Roncero, un bucătar renumit decorat cu stele Michelin, care și-a propus să le ofere grupurilor de câte 12 turiști, o experiență culinară unică!

Combinând preparatele fine, arta și tehnologia, meniul, care nu a fost încă dezvăluit, promite să fie unul unic în lume.

„Preparatele vor stârni toate simțurile, de la momente de umor, plăcere, teamă, gândire și nostalgie, iar turiștii vor călători printr-o lume plină de senzații. Vor ajunge la Polul Nord, acolo unde se vor bucura de preparate servite pe un iceberg și până la Versailles, unde eleganța îi va copleși”, explică purtătorul de cuvânt al Sublimotion.

Oaspeții vor lua masa într-un spatiu unic, care va crea o atmosferă incitantă pentru toate simțurile. Paco Roncero, cel mai faimos chef al Spaniei, va lansa, de asemenea, și restaurantul Estado Puro, tot în cadrul Hard Rock Hotel, despre care se spune că va fi cel mai mare și mai impunător hotel din Ibiza.

„Suntem foarte încântați de deschiderea restaurantului Sublimotion și suntem convinși de faptul că oaspeții noștri se vor bucura de o experiență culinară cum n-au mai întâlnit vreodată”, spune el.

Hard Rock Hotel Ibiza va dispune de 493 de camere, apartamente de lux cu piscine private, terase cu vedere la ocean și jacuzzi sub cerul liber. De asemenea, oaspeții vor avea parte de servicii VIP, care includ accesul la cele mai exclusiviste cluburi și restaurante din Ibiza.

C.A.