4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 18:06
No menu items!

Cel mai scump colier din lume va putea fi admirat în Singapore

spot_img

necklace1

Cel mai scump colier din lume va fi expus la un târg de bijuterii din Singapore, care se va desfășura între 11 și 20 octombrie, de unde va putea fi achiziționat sau doar admirat, relatează, vineri, Reuters.

Colierul are denumirea “L’Incomparable” (Incomparabilul) și este din aur roz, ornat cu 90 de diamante albe de 230 de carate, având un pandantiv cu un diamant perfect de peste 407 carate.

“L’Incomparable”, creaţia companiei de lux Mouawad, este cel mai scump colier din lume, cu o valoare de 55 milioane de dolari.

necklace3

Directorul executiv al companiei Mouawad, Jean Nasr, a declarat că există deja câțiva potențiali cumpărători din Asia care și-au manifestat interesul față de această piesă.

“Cei care cumpără așa ceva îl privesc dintr-o perspectivă diferită, pentru că este vorba, cu siguranță, de o investiție”, a precizat Jean Nasr.

Colierul, al cărui diamant central a fost găsit din întâmplare de o fetiță din Congo, acum aproximativ 30 de ani, printre deșeuri miniere, va fi una din cele mai mari atracții ale evenimentului JewelFest din Singapore.

La începutul acestui an, “L’Incomparable” a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai scump colier din lume.

Daniela Marinescu