14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 20:08

Cel mai mare târg de cadouri din țară debutează cu festivități dedicate Zilei Naționale a României

spot_img

Bucharest Christmas Shopping, care se organizează la Romexpo, până în data de 21 decembrie

targ de craciun

Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare târg de cadouri din țară, debutează, luni, la Romexpo, cu festivități dedicate Zilei Naționale a României.

Începând cu ora 14.00, locuitorii Capitalei sunt așteptați la Romexpo pentru Hora Unirii și concerte susținute de Gheorghe Turda, Maria Cârneci, Nelu Ploieșteanu, Mihai Constantinescu, Diana Bișinicu și Lavinia Pârva. Atmosfera va fi completată de cele 15.000 de porții de mâncare tradițională ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor, dar și de momente artistice, tombole și ateliere de creație.

Programul zilei de 1 Decembrie va cuprinde, între orele 14,00-20,00, „Atelierele lui Moș Crăciun” (face painting, păpuși lucrate manual, pictură și olărit, povești pentru copii).

Românii au la dispoziție, asemenea altor locuitori din marile capitale europene (Viena, Praga, Paris sau Bruxelles), începând din 1 decembrie, cel mai mare târg de cadouri din țară, Bucharest Christmas Shopping, care se organizează la Romexpo, până în data de 21 decembrie.

Peste 250 de firme din România, Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia vor expune produsele specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, pe o suprafață de peste 11.000 de metri pătrați.

De la decorațiuni și suveniruri, până la îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, accesorii pentru casă, jucării sau mâncăruri tradiționale, Bucharest Christmas Shopping își propune să devină destinația de shopping pentru sărbători.

Găzduit în Pavilionul Central, dar și pe platformele exteriorare, Bucharest Christmas Shopping este mai mult decât un eveniment dedicat cumpărăturilor. Târgul îmbină achiziția de produse și bună-dispoziție, fiind, zilnic, oferite vizitatorilor nenumărate oportunități de distracție. Concerte, momente de dans și teatru, concursuri și ateliere de creație, vor fi la dispoziția bucureștenilor timp de trei săptămâni.

Programul de vizitare va fi, în perioada 1 — 18 decembrie, între orele 12,00 — 20,00, iar în perioada 19 — 21 decembrie, între orele 12,00 — 02,00. Intrarea este liberă.