16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 3:30
No menu items!

Cel mai bun naist al lumii, Nicolae Voiculeț, lansează „Cântecul de Aur al României”

spot_img

Artistul va susține o serie de zece concerte în La Mia Musica Ristorante

Nicolae Voiculet

Artistul Nicolae Voiculeț, în prezent cel mai bun naist al lumii, alături de orchestra sa, lansează, în cadrul generos al La Mia Musica Ristorante, lansează seria concertelor Cântecul României de Aur, seri de muzică în cel mai autentic şi profund spirit românesc.

Primul eveniment dintr-o serie de zece, toate unicat, este programat pentru data de 26 noiembrie, la câteva zile după întoarcerea artistului Nicolae Voiculeț din Italia. Acesta este dedicat Mariei Tănase, supranumita Pasărea Măiastră a muzicii romaneşti. Combinaţie valoroasă de cultură, istorie muzicală şi spectacol, recitalul va include diferite genuri muzicale precum: folclor, muzica sacră şi jazz.

La Mia Musica

„Cântecul României de Aur”, concept demarat de marele artist Nicolae Voiculeț în parteneriat cu La Mia Musica Ristorante, va evoca Perioada de Aur a României prin prisma vocilor şi a muzicii sale de patrimoniu.

Artistul a făcut cunoscută tradiţia poporului românesc prin muzică şi trăire trans-culturală în faţa a nenumăraţi lideri de state, figuri regale şi nobiliare. În semn de gratitudine, a fost decorat de preşedintele României cu Meritul Cultural al României în Grad de Cavaler.

Biletele pentru primul concert „Cântecul României de Aur”, din 26 noiembrie, s-au pus deja în vânzare în reţelele iabilet.ro şi bilete.ro, dar şi la La Mia Musica Ristorante, din str. Orhideelor nr.1, Sector 6, Bucureşti (tel: 0732 007 801).