3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 2:06
No menu items!

Cel mai bun antrenament de fitness pe care îl poți face acasă / VIDEO

spot_img

O formă de fitness mai blândă, antrenamentul Kinesis, are aceleași rezultate ca și variantele clasice. Practicantul de Kinesis își dezvoltă în primul rând legătura dintre minte și corp, devenind mai puternic, mai focusat și mai echilibrat. În același timp, se văd și rezultatele fizice: arderea caloriilor, tonifierea musculaturii, îmbunătățirea aptitudinilor motrice, creșterea ratei metabolismului, a rezistenței la efort, îmbunătățirea mobilității și a echilibrului.

Exercițiile fluide, fără impact sunt ideale pentru utilizatorii de orice nivel de abilitate şi condiţie fizică, indiferent dacă se antrenează pentru a-şi îmbunătăţii rezistenţa, echilibrul sau flexibilitatea. Există posibilitatea creării unei game foarte largi de programe de antrenament.

Kinesis One, căci despre el este vorba, este un echipament care pune accent pe calitatea mișcării, și nu pe numărul de kilograme ridicate, design-nul lui permițând efectuarea unor mișcări libere, naturale și fără restricții. Un aspect foarte important este faptul că Kinesis One le dă voie utilizatorilor să se mişte tridimensional, cu o rezistenţă constantă prin orice tip de mişcări posibile, fiind prevăzut cu un sistem de scripeţi care se pot roti 360 de grade, ceea ce va permite efectuarea mișcărilor pe cele trei planuri. Adresându-se atât mușchilor, cât și articulațiilor, antrenamentul la acest aparat activează nu doar mușchii individuali, ci și lanțurile kinetice.

Acest tip de aparat se poate folosi atât sub îndrumarea unui instructor, cât și individual, acasă sau la sală, fiind dotat cu un sistem multimedia cu un program software integrat, care permite vizualizarea mișcărilor de bază și avansate, precum si a programului de introducere, oferind o consultare pentru toată gama de mișcări care se pot executa.

Pentru o tonifiere vizibilă este important ca antrenamentul să se desfășoare într-un ritm susținut, două-trei antrenamente pe săptămână, folosind circuitele de 30-45 minute, fără o pauză mai mare de două-trei zile între ele.

Până data viitoare, nu uitați să fiți always fit and ready for fitness!

Lucian Mera