15 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 14:01
No menu items!

Cei 19.000 de angajați ai CE Oltenia vor primi prime de 700 de lei și 8 zile libere de Paște

spot_img

complexul-oltenia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a decis ca cei aproximativ 19.000 de angajați să primească tichete cadou în valoare de 700 de lei drept primă pentru Paște, indiferent de funcția deținută.

De asemenea, angajații vor avea și opt zile de concediu în perioada Sărbătorilor Pascale, măsura fiind luată ca urmare a întreruperii activităţii din cauza consumului scăzut de energie electrică, dar şi a cererii scăzute de energie pe bază de cărbune, relatează EVZ.ro.

“Directoratul CE Oltenia a aprobat efectuarea a opt zile din concediul de odihnă aferent anului 2014, în perioada de întrerupere a activităţii, cu ocazia sărbătorilor de Paşte, în perioada 19 aprilie – 4 mai 2014. Anual, în lunile aprilie şi mai se înregistrează valori scăzute ale consumului de energie electrică în sistem şi cererea de energie pe bază de cărbune este drastic scăzută, perioada fiind favorabilă energiilor regenerabile. Conform prevederilor CCM, se vor acorda tichete cadou pentru sărbătorirea Paştelui în valoare de 700 de lei pentru fiecare salariat, valoarea fiind egală pentru toţi, indiferent de funcţia deţinută”, a menţionat purtătorului de cuvânt al CEO, Elena Zamfir.

A.V.