13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 17:32
No menu items!

Cei şase copii ai cuplului Jolie-Pitt vor juca în filmul “Cleopatra”

spot_img

Angelina Jolie și Brad Pitt au apărut alături de cei şase copii pe platourile de filmare, pentru a juca împreună în filmul “Cleopatra”

Brad-Pitt-Family

Angelina Jolie a obţinut pentru toţi cei şase copii ai ei – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox, roluri în filmul “Cleopatra”, în care actriţa americană va juca, potrivit unui tabloid britanic, alături de logodnicul ei, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au declarat în trecut că nu îşi doresc ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox să le calce pe urme şi să devină actori, însă, se pare că cei doi actori hollywoodieni s-au răzgândit şi au apărut alături de cei şase copii pe platourile de filmare, pregătiţi pentru a juca împreună în filmul “Cleopatra”, potrivit contactmusic.com.

Presa internaţională spune că în “Cleopatra” va juca şi Brad Pitt, astfel acesta va fi primul film în care Pitt şi Jolie vor juca împreună după lungmetrajul “Mr. and Mrs. Smith” din 2005.

O sursă a declarat pentru tabloidul Daily Mirror: “Întreaga familie e pasionată de filme, însă Brad şi Ange nu vor ca fiicele şi fiii lor să le calce pe urme. Totuşi, actoria pare să se afle în genele copiilor lor şi s-ar putea ca acest film să reprezinte punctul de început pentru clădirea unor cariere de succes pentru următoarea generaţie din familia Jolie-Pitt“.

Vivienne a apărut deja alături de mama ei în filmul “Maleficent”, lansat recent pe marile ecrane, însă Angelina Jolie a dezvăluit faptul că a permis acest lucru după o discuţie îndelungată cu Brad Pitt.

I-am dat voie lui Vivienne să joace în acel film deoarece toţi ceilalţi copii de vârsta ei s-ar fi speriat de mine, întrucât eu arăt destul de înspăimântător atunci când o interpretez pe Maleficent. Niciunul dintre noi, nici eu, nici Brad, nu ne dorim ca fiii şi fiicele noastre să devină actori, însă nu puteam să cer producătorilor să aducă pe platou un alt copil de 4-5 ani, pentru că la această vârstă ei se sperie pe platoul de filmare şi ar fi plâns atunci când m-ar fi văzut“, a spus Angelina Jolie.

Filmul “Cleopatra” se află în etapa de pre-producţie de mai mulţi ani. În 2010, presa americană afirma că renumitul James Cameron se afla în negocieri avansate pentru a regiza în 3D acest proiect cinematografic, în care rolul reginei egiptene va fi interpretat de Angelina Jolie şi care ar fi bazat pe romanul “Cleopatra: A Life”, de Stacy Schiff. Filmul – care nu este un remake al peliculei din 1963, în care rolul reginei a fost jucat de Elizabeth Taylor – este produs de Scott Rudin.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

D.M.