Cea mai savuroasă cafea din București, la “Hug in a mug” / FOTO

Unde ne vedem astăzi? Este întrebarea care stă, aproape zilnic, pe buzele multora dintre noi, fie că este vorba despre câteva ore petrecute în compania prietenilor, fie că avem o întâlnire de afaceri. Bucureștenii nu trebuie, însă, să-și mai bată capul cu asta, mai ales dacă vor să se asigure că “ieșirea” va fi perfectă. Pot alege cu încredere “Hug in a mug”, cu atât mai mult cu cât o cafea fierbinte și savuroasă e greu de refuzat, în orice moment al zilei. Pe lângă nenumăratele variante de cafea, pe listă pot fi adăugate ciocolata caldă (mai mult decât perfectă) și ceaiul aromat.

Într-un spațiu care degajă bună-dispoziție, dar care oferă, în același timp, intimitate și vă poartă cu gândul la centrul Parisului într-o zi de vară, o echipă tânără care vrea doar să vă însenineze ziua vă așteaptă la “Hug in a mug” – cafeneaua situată pe Bulevardul Schitu Măgureanu, în imediata vecinătate a Teatrului Bulandra și la doar câțiva pași de centrul vechi al Bucureștiului.

Iar “Hug in a mug” nu se rezumă la o simplă “îmbrățișare într-o cană”, ci îți garantează și o masă perfectă. Poți savura preparate pe cât de simple, la prima vedere, pe atât de delicioase, pregătite cu grijă și cu ingrediente naturale.

Meniul este pe cât de interesant, pe atât de familiar, dar fără să plicitisească: de la mini burgeri și coaste de porc însoțite de un sos iute la curcan cu ierburi de provence și salată “Hug” cu sos de anchoa. Evident, înainte de a vă delecta cu aceste bunătăți garantate de Hug, este obligatoriu să savurați supa zilei, care vă va face să uitați de capricioasa iarnă.

Și, pentru că este convinsă că totul trebuie făcut bine (așa cum a spus Martin Luther King), echipa de la “Hug in a mug” așteaptă cu nerăbdare “să vă lingeți pe degete”.

R.D.

NICIUN COMENTARIU