7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:26
No menu items!

Cea mai proaspătă salată din lume se mănâncă direct din pământ

spot_img

Cultivată la fermă, în cutii de lemn, salata oferă clienților o experiență culinară unică

 living salad

“Living Salad” sau “salata care încă trăiește” este creația unui chef din Hawaii, care s-a gândit să le ofere clienților săi experiența celei mai proaspete salate din lume. Ingredientele acesteia sunt încă plantate într-o cutie din lemn și îi invită pe oameni să le mănânce direct din pământ. 

Chef Noah Hester de la restaurantul The Blue Dragon a dus conceptul “de la fermă la masă” la o altă dimensiune, scrie foodstory.ro. “Am vrut să le servim clienților cea mai proaspătă și sănătoasă salată posibilă, așa că ne-am decis să îi lăsăm să o culeagă chiar ei”, a explicat acesta.

Așa că, a început să cultive la ferma proprie, în cutii de lemn, combinații de verdețuri care să alcătuiască salate echilibrate. Acestea sunt aduse la masă alături de o forfecuță și de vinegreta. Astfel, fiecare client își face singur salata.

“Clienților noștri le place la nebunie salata. Kate, unul din ingredientele conținute, are un gust distinctiv și numeroase vitamine. Iar dressingul este delicios”, a explicat co-fondatorul restaurantului, Bennett Dorrance.

“Mi-am dorit ca oamenii să fie mai atenți la ce mănâncă. Îmi place ideea ca fiecare client să aibă această experiență inedită. Ei pot vedea cu exactitate ce mănâncă și cât de proaspăt este”, a mai declarat Chef Noah.

C.A.