marți, 19 ianuarie 2021 - 20:11

Cea mai proaspătă salată din lume se mănâncă direct din pământ

Ministrul Sănătății, la cuțite cu șeful vaccinării

Ministrul Sănătății i-ar fi pus gând rău, lui Valeriu Gheorghiță, intenționând să-i golească atipica funcție de atribuții, scriu jurnaliștii de la Adevărul. Replica a...

Miniștrii Cabinetului Cîțu își arată miercuri mușchii

Miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva Covid - 19, miercuri, de la ora 10.00, la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Anunțul...

ATENȚIE! Ce trebuie să știți dacă reveniți în țară cu copiii, chiar dacă sunteți vaccinați

Persoanele vaccinate care călătoresc în state cu incidență ridicată de COVID, alături de copiii lor, vor trebuie să-i țină pe aceștia în carantină la...

Procurorii români nu s-au înghesuit să facă parte din echipa lui Kovesi, la Parchetul European. Ce candidați s-au înscris

Doar 14 procurori îndeplinesc criteriile de înscriere la interviul pentru funcția de procuror european, deși România ar fi trebuit să trimită 15 procurori și...

Cultivată la fermă, în cutii de lemn, salata oferă clienților o experiență culinară unică

 living salad

“Living Salad” sau “salata care încă trăiește” este creația unui chef din Hawaii, care s-a gândit să le ofere clienților săi experiența celei mai proaspete salate din lume. Ingredientele acesteia sunt încă plantate într-o cutie din lemn și îi invită pe oameni să le mănânce direct din pământ. 

Chef Noah Hester de la restaurantul The Blue Dragon a dus conceptul “de la fermă la masă” la o altă dimensiune, scrie foodstory.ro. “Am vrut să le servim clienților cea mai proaspătă și sănătoasă salată posibilă, așa că ne-am decis să îi lăsăm să o culeagă chiar ei”, a explicat acesta.

Așa că, a început să cultive la ferma proprie, în cutii de lemn, combinații de verdețuri care să alcătuiască salate echilibrate. Acestea sunt aduse la masă alături de o forfecuță și de vinegreta. Astfel, fiecare client își face singur salata.

“Clienților noștri le place la nebunie salata. Kate, unul din ingredientele conținute, are un gust distinctiv și numeroase vitamine. Iar dressingul este delicios”, a explicat co-fondatorul restaurantului, Bennett Dorrance.

“Mi-am dorit ca oamenii să fie mai atenți la ce mănâncă. Îmi place ideea ca fiecare client să aibă această experiență inedită. Ei pot vedea cu exactitate ce mănâncă și cât de proaspăt este”, a mai declarat Chef Noah.

C.A.

Infectarea cu SARS-CoV-2 poate fi detectată prin smartwatch, înainte de apariția simptomelor

Un studiu realizat de rețeaua de spitale Mount Sinai din New York arată că dispozitivele de tip smartwatch produse de companii precum Apple, Fitbit...

În ce condiții sunt exceptați de la carantină românii din Marea Britanie la revenirea în țară

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, luni, o hotărâre privind intrarea în țară a românilor care sosesc din Marea Britanie, în cadrul...

În scandalul PNL, Emil Boc își tranșează poziția: “Nu am nici o funcție în PNL și nu îmi doresc nici o funcție în PNL”

Emil Boc a declarat marți că nu are în prezent nicio funcție în PNL și că nu își dorește nicio funcție la viitorul congres...

Marcel Ciolacu a fost acasă la Viorica Dăncilă, care i-a făcut un ceai de fructe. Ce povestește fostul premier PSD

Fostul premier Viorica Dăncilă a descris, într-o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu, momente din perioada în care a fost premier. Printre...

Vicepremierul Kelemen Hunor a angajat un consilier de stat eliberat din funcție de prim-ministrul Florin Cîțu

Sebastian Bodu a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Kelemen Hunor, printr-o decizie a...