3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:03
No menu items!

Cea mai mare berărie din sud-estul Europei se deschide vineri în București, după investiții de 3 mil. €

spot_img

Localul este amplasat în Parcul Herăstrău, din nordul Capitalei

Berarie h

Cea mai mare berărie din București, cu o suprafață de 5.000 mp se deschide vineri în București, în urma unei investiții de aproximativ 3 milioane de euro, traficul anual de clienți fiind estimat la 700.000.

În acest spațiu, amenajat în fostul Pavilion H din Parcul Herăstrău, încap 2.000 de oameni și 250-300 de mese. Aceste dimensiuni o transformă în cea mai mare berarie în spațiu deschis din Europa Centrală și de Est. După construirea terasei, capacitatea va fi extinsă cu 1.000 de locuri.

Cei trei acţionari ai acestui business sunt Vlad Dumitru, care este și director general, cu 50%, Iulian Stanciu şi Ioana Iancu – câte 25%. Planul de afaceri prevede recuperarea investiției în 4-5 ani.

Reprezentanții berăriei vor pune la dispoziție microbuze de transport public dinspre Centrul Vechi, pentru a atrage clienți din cea mai aglomerată zonă turistică. De asemenea, se vor organiza spectacole și concerte, iar conceptul este asemănător celui german Oktoberfest – număr mare de clienți și meniu limitat pentru a avea servire rapidă.

S.Z.