Ce spune Simona Halep despre nunta sa

Tenismena română dezminte toate zvonurile despre relația cu Costa Sponte

simona-halep

Tenismena română Simona Halep a ținut să dezmintă informațiile despre așa-zisa relație pe care ar avea-o cu fiul lui Teia Sponte, Costa. Mai mult, ea dezavuează și zvonurile despre o posibilă nuntă cu aceasta.

Este pentru prima dată când constănțeanca vorbește pe această temă de când presa mondenă a început să lanseze aceste informații. Halep a precizat că, oricum, în acest moment, nu se pune problema să se mărite și a catalogat toate dezvăluirile de până acum drept o mare „tâmpenie”.

Nu ştiu cine a scos această chestie cu nunta. Este o mare tâmpenie, îmi permit să spun acest lucru. Nu este nimic adevarăt şi nici nu am avut o relaţie cu băiatul cu care s-a spus că mă mărit. Nu este adevărat. Nu am avut relaţie. Nu am relaţie acum cu băiatul respectiv, nu ştiu cine a scos această treabă, dar nu mă mărit şi nu este momentul să mă mărit acum

Simona Halep
pentru Dolce Sport

Deși Costa Sponte nu este un nume prea cunoscut în lumea mondenă, se știe că a scurtă relaţie cu Mădălina Pamfile. O altă relație ar fi avut-o cu prezentatoarea tv Alexandra Tararache.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU