14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 13:29

Ce spune Ponta despre “săltarea” lui Cristian Adomniței

spot_img

Victor Ponta a spus că deși Cristian Adomniței s-a aflat printre cei care s-au bucurat de dosarul primarului de la Iași, Gheorghe Nichita, nu ar trebui să fie arestat

victor_ponta_si_cristian_adomniteifoto: bzi.ro

Cred că fiecare trebuie să plătească pentru greșelile lui, dar arestarea preventivă este pentru infractori periculoși și pentru fapte de violență și nici măcar Adomniței care acum e în dubă și se bucura de răul domnului Nichita nu trebuia neapărat să se ia măsura arestului preventiv.

Victor Ponta, președinte PSD

Ponta a mai spus, referitor la demisia primarului Iașiului, Gheorghe Nichita, de a renunța la funcțiile de vicepreședinte PSD și președinte al organizației Iași a partidului, că e “dreptul domniei sale de a se apăra”. Totodată, a precizat șeful partidului, decizia lui Gheorghe Nichita rămâne în vigoare până se va lămuri situația lui juridică.

Gheorghe Nichita este în arest la domiciliu după ce a fost reținut de DNA pentru folosirea angajaților Poliției Locale în scopul urmăririi fostei sale iubite, Adina Samson.

Cristian Adomniței a fost luat cu mandat de aducere de procurori DNA, din trafic, într-un dosar în care procurorii au făcut percheziții, în urmă cu 3 săptămâni, la CJ Iași, instituția al cărei președinte este liberalul Adomniței.

Marilena Nedelcu