7.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 20:57

Ce spune Liviu Dragnea despre întoarcerea lui Victor Ponta

spot_img

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, speră ca relațiile din coaliția guvernamentală să fie clarificate cât de curând

Ponta_Dragnea

Dragnea s-a aflat la Reghin și a spus că prin întoarcerea lui Victor Ponta în țară, social-democrații sunt în echipa completă pentru a putea discuta relațiile din coaliția guvernamentală. Liviu Dragnea a catalogat aceste relații ca fiind “nu foarte tensionate, dar care trebuie clarificate”.

Coordonatorul politic al PSD este în turneu prin țară, unde a luat contact cu membrii Comitetelor Executive ale organizațiilor județene. Dragnea spune că liderii locali ai PSD sunt supărați din cauza votului din Parlament, dat de UNPR pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

Era normal să fie supărat, dar e un partid care-și revine repede. A fost ceva neașteptat și ceva puțin neobișnuit. Dar avem puterea să trecem și să ținem această coaliție pentru a avea stabilitate guvernamentală.

Liviu Dragnea

Întrebat dacă mai există și alte nemulțumiri, Dragnea a spus că nu, întrucât UNPR a dat asigurări că “pe acest subiect au avut o altă poziție pentru că au avut o altă opțiune și o altă concepție, dar în ceea ce privește actul de guvernare efectivă nu se pune problema să nu se susțină actele normative sau să nu se susțină guvernul în ansamblu”.