Ce spune cumnata lui Traian Băsescu despre arestarea soțului

Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, arestat preventiv, i-a cerut scuze familiei preşedintelui Traian Băsescu pentru că ea şi soţul eri nu s-au “putut ridica la nivelul demnităţii şi rangului” la care au “ajuns”

doinita_basescu

Soţia lui Mircea Băsescu a vorbit, duminică dimineaţă, pentru prima dată cu presa după arestarea soţului său şi a spus că încă nu a mers la Bucureşti pentru a-şi vedea soţul.

Acum mă duc la piaţă. O să încerc să ajung şi la Bucureşti, dacă o să am drept de vizită. Nu ştiu programul.

Doiniţa Băsescu
soția lui Mircea Băsescu

Cumnata președintelui Traian Băsescu a mai declarat că a vorbit o singură dată cu soțul ei după arestarea acestuia și a precizat că Mircea Băsescu a sunat-o o dată. Doiniția Băsescu a ținut să le mulţumească celor care le-au transmis mesaje de încurajare.

Le mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje şi care ne-au trimis energia lor pozitivă ca să putem depăşi situaţia aceasta. Eu am transmis un mesaj cumnatei mele prin care îi rog să ne ierte şi să înţeleagă faptul că întotdeauna i-am respectat şi, de asemenea, regret că nu am putut să ne ridicam la nivelul demnităţii, al rangului la care am ajuns. Probabil că nu am fost pregătiţi. Cred că toată lumea are de învăţat ceva din asta.

Doiniţa Băsescu
soția lui Mircea Băsescu

R.D.

NICIUN COMENTARIU