7.2 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 7:31

Ce spune Carmen Dan despre funcția de vicepreședinte al PSD

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seară, în emisiunea “Subiectiv” de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu, că nu va mai candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat. Carmen Dan a precizând că, în cazul în care Viorica Dăncilă va candida pentru preşedinţia formaţiunii, o va susţine.

“Nu vizez nicio funcţie. Sunt vicepreşedinte al partidului, dacă se va lua decizia să se facă alegeri şi pentru vicepreşedinţi, nu voi candida pentru un alt mandat. Vom vedea. Din ce s-a stabilit, cel puţin până în acest moment, se va pune pe masă mandatul de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Întrebată dacă o va susţine pe Viorica Dăncilă la conducerea formaţiunii social-democrate, ministrul a replicat: “Încă nu ştiu care sunt candidaţii. Dacă îşi va depune această candiatură, binenţeles va avea susţinerea totală”.

Social-democraţii au decis, joi, în Comitetul Executiv să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general pe 29 iunie.

R.D.