23.7 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 12:38
No menu items!

Ce soluție a găsit un tânăr ca să înșele hipermarketurile

spot_img

Un student din Buzău a fost arestat pentru înșelăciune pentru că a falsificat etichetele unor produse din hipermarketuri

Ministerul Agriculturii îi declară război lui Tedi! Sucurile de fructe rămân fără denumirea comercială

 

Conform jurnaliștilor de la adevarul.ro, tânărul, student la Facultatea de Ştiinţe Agricole în cadrul Universităţii Naţionale Bucureşti, a adus un prejudiciu de peste 6.000 lei unei firme din Brașov.

Poliţiştii au constatat că tânărul mergea în magazinul respectiv şi fotografia cu telefonul mobil etichetele cu preţ redus, apoi, cu ajutorul unui prieten, scotea la imprimantă noi etichete cu cod de bare al produselor fotografiate. Studentul se întorcea în magazin şi lipea etichetele confecţionate pe alte produse, mult mai scumpe.

Astfel, la una dintre ture4le de shopping, tânărul a cumpărat produse cu 257 de lei în loc de 2.257 cât valorau produsele respective. Poliţiştii au mai stabilit că tânărul este suspectat de comiterea altor trei fapte similare, tot în luna martie, în acelaşi magazin, cu un prejudiciu de 4.000 lei, când a „cumpărat“ epilatoare şi sticle de alcool. Suspectul a fost reţinut de poliţişti, iar Judecătoria Braşov a dispus arestarea lui preventivă pentru 15 de zile pentru infracţiunea de înşelăciune, faptă pedepsită cu până la cinci ani de închisoare.

S.M.