19.9 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 7:42

Ce se întâmplă cu PNRR. Fostul ministru Cristian Ghinea îl laudă pe Florin Cîțu

spot_img

Ministrul demisionar al Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, singurul membru USR PLUS care nu și-a anunțat un bilanț al celor 8 luni de activitate, a declarat că “ar fi bine dacă interimatul ar fi preluat de premierul Florin Cîțu, așa cum a apărut pe surse această informație”. 

„Cu premierul Florin Cîțu am stabilit mai multe detalii, oamenii cheie din PNRR care ar trebui să rămână, i-am propus continuitate, a acceptat. Îi știe și el pentru că a lucrat și el cu ei.

Practic, dacă mai sunt întrebări de ultima oră de la Comisia Europeană știu oamenii să răspundă. Oricum îl consultam pe premier, deci faptul că preia interimatul e foarte bine. Are echipa care poate să-l continue, dar nu cred că se mai poate întâmpla nimic pe acest subiect, decât să primim vestea bună că va fi aprobat”, a declarat Cristian Ghinea, după ce marți dimineață și-a depus demisia din funcția de ministrul al Investițiilor.

Întrebat totuși dacă partea română ar putea să mai modifice acum PNRR, Ghinea a replicat că „am fi complet idioți să facem asta”.
 

Spre deosebire de colegii săi demisionari, Cristian Ghinea nu a făcut un bilanț al mandatului său.

M. Nedelcu