marți, 20 octombrie 2020 - 5:52

Ce se întâmplă cu omenirea, pe 28 septembrie, după Valul X. Sunteți pregătiți?

La Iași, nu mai există locuri la ATI. Spitalul lui Tătaru nu poate fi utilizat

Toate paturile de Terapie Intensivă din municipiul Iaşi care tratează bolnavi de Covid-19 sunt ocupate, şefii sistemului sanitar ieşean căutând soluţii pentru internarea cazurilor...

Managerul Spitalului Timișoara îndemna românii să aleagă politic, acum se teme că medicii vor alege pacienții

Managerul Spitalului "Victor Babeș" din Timișoara, Cristian Oancea, cel care îndemna românii să meargă la vot, susține că, în actualele condiții, medicii vor ajunge...

Restricțiile în Capitală, modificate radical de Comitetul pentru Situații de Urgență

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență emite o a doua hotărâre, în cursul aceleiași seri, modificând-o pe prima în mod substanțial. Creșele și after...

Iohannis: Autoritățile au și greșit, dar nu e haos

Președintele Klaus Iohannis a admis, luni seara, în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile centrale au luat măsuri bune, dar au făcut și...

Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie. O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X).

Simon Atkins, un celebru doctor în bioelectromagnetică, specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre, susține că vom experimenta un „val de evoluţie”. O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind foarte semnificativă. Coincidență sau nu, Papa Francisc se întâlnește cu președintele american, Barack Obama, la Casa Albă, în 23 septembrie, urmând ca să se adreseze Congresului SUA în 24 septembrie. Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni. După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie.

Atkins anunță că, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pământul cu particule de lumină foton-gamma, călătorind cu viteza luminii și producând o schimbare de ADN instantanee. Ființele care au o frecvență, pe rezonanța Schumann, de cel puțin 17 Hz vor fi propulsate în a 5-a dimensiune.

Dimensiunea a 5-a

Realitatea din dimensiunea a 5-a devine o frecvenţă la care umanitatea creşte în fiecare zi. Obiectivele noastre turistice, mirosurile, gusturile se tot schimba pe măsură ce ne ridicăm vibraţia pentru a se potrivi cu a 5-a dimensiune. Stările sporite de conştientizare, compasiunea şi toate cunoştinţele noastre încep să înflorească. Când sistemele noastre senzoriale se aliniază la frecvenţe mai mari, ne vom câştiga gradul de conştientizare a multidudinii de dimensiuni. Pentru a fi legaţi de dimensiunea a 5-a, ni se va permite abilitatea de la egal la egal în acea dimensiune. Asta nu înseamnă că tu vei trăi în acea dimensiune; doar gândurile tale cred că tu „trăieşti” în acea dimensiune. Site-ul secretele.com explică pe larg ce este a 5-a dimensiune și ce presupune accederea în ea.

Dimensionarea luminii

Dacă lumea ar fi o hologramă 3D sau o iluzie, noi nu suntem cu adevărat angajaţi în această lume dimensională, ci mai degrabă suntem suprapuşi în această lume ca o umbră. Dacă luăm fiecare dimensiune ca o umbră, ce se întâmplă atunci când lumina va străluci peste noi? Ştiinţa spune că lumina există simultan în două stări: undele electromagnetice şi fluxurile liniare de particule numite fotoni. Lumina nu este nimic mai mult decât o frecvenţă electromagnetică (dimensiune), care interacţionează temporar cu o altă dimensiune şi este motivul prin care poate avea simultan două stări. De fapt lumina poate există în acelaşi timp în toate dimensiunile. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi încă dovedit. Ceea ce experimentăm este rezultatul acestor stări energetice. La fel ca toate cele trei dimensiuni existente în acelaşi punct în spaţiu, se creează mai multe dimensiuni ale luminii. Ca şi experienţa umană, lumina pe care o cunoaştem nu este nimic mai mult decât o difracţiune a acestei compoziţii. Iluminarea noastră în această privinţă este doar un bob de nisip din galaxie. Ce se întâmplă atunci când sistemul nostru de convingeri este lovit atât de tare încât sparge bobul de nisip şi rearanjează structura atomică?

Dualitatea

Călătoria sufletului nostru este percepută de o construcţie a trei dimensiuni şi este limitată de întuneric şi lumina. În partea galaxiei în care sunteţi există dualitate. Chiar şi natura fiinţei tale este în dualitate. Tu exişti , dar nu exişti. Sufletul tău există, dar nu se poate vedea. Centrul acestei galaxi pe care voi o numiţi soarele central, este o stea binară care este compusă din două părţi. Există câteva legi fundamentale care definesc realitatea voastră şi acest lucru numai în primele trei dimensiuni. Ajungând la dimensiuni mai mari, nu toate legile fizicii se aplică.

Primele șase Dimensiuni

Fiecare dimensiune există pentru un motiv diferit şi nu sunt două la fel. Este speculat că există un număr infinit de dimensiuni într-un vid numit spaţiu. Acestea au propriile reguli şi sunt super-autostrazi pentru energie, în timp ce altele sunt construite pentru a avea o experienţă. Oricare ar fi motivul dimensiunii, este dincolo de puterea noastră de înţelegere. Iată primele cinci dimensiuni, analizate de Maya, pe secretele.com.

În Dimensiunea zero sau nulă există o gâtuire a energiei. Aceasta este doar un punct în spaţiu fără nici o masă. Ea există mai mult pentru a fi un marker pentru următoarele dimensiuni. Fără dimensiunea zero nu poate exista nici o hologramă. În numerologie, numărul 0 este un suport de spaţiu.

Prima dimensiune este destul de liniară în design, deoarece nu există nici o altă dimensiune de cea nulă. În cazul în care dimensiunea zero este un punct în spaţiu, prima dimensiune este un plan la fel de mare ca acel punct. Acest plan va rămâne în aceeaşi linearitate cu percepţia ta, indiferent cât de mult încerci tu să înţelegi din ea, deoarece ea nu poate arăta mai mult. Acesta nu poate fi mai mult decât un singur plan pentru că este ceea ce este. În numerologie 1 este un nou început.

A doua dimensiune adăugă o lăţime pe planul singular al primei dimensiuni. În cele din urmă aceasta oferă posibilitatea de a crea adâncimea şi substanţa concretă a modului în care percepem. Cu primele două dimensiuni (plus dimensiunea nulă), vom vedea a doua dimensiune ca pe ceva similar cu un panou de hârtie. Când ne uităm la o bucată de hârtie dintr-o parte, devine solidă şi arata ca o linie. Când hârtia este oglindită pe suprafaţa sa de scris, o să vedem o zonă mare, dar nu şi conceptul dincolo de lungime şi lăţime. Numai în a 3-a dimensiune putem realiza abundenta celor trei. În numerologie 2 este dualitatea umanităţii vs divinitate.

A treia dimensiune este una care dă înălţimea lungimii şi lăţimii, fiind ultimul pas necesar pentru a crea o zonă care poate avea masă (va avea masa numai dacă se poate). Acceptăm a treia dimensiune ca ceva care este. Am venit pe pământ cu o percepţie completă pentru a avea primele 3 dimensiuni activate şi deschise. Cea de a treia devine un gând solidificat. A 3-a dimensiune face ca totul să fie mai solidificat şi vibraţia mai scăzută. Cu cât vibratia este mai scăzută, cu atât mai mult gândurile noastre percep această structură solidă. Toate aceste vibraţii mai mici ajută la formarea dualismului din forma umană. Dacă te uiţi la lumină, aceasta este o frecvenţă care vibrează atât de puternic încât ea nu are nici o structură, dar există.

Cele trei dimensiuni ne oferă o experienţă pe pământ fără a relaţiona cu spiritul care vine în următoarele două dimensiuni. În numerologie, 3 este un număr catalizator.

A patra dimensiune, unde are loc schimbarea cuantică, pe care ne este greu să o înțelegem, este considerată un loc de transferare a energiei. Ea permite să existe mai multe dualităţi aşa că, dacă ne uităm din a treia dimensiune, nu are nici un sens. A patra dimensiune are ca obiectiv crearea spaţiului pentru următoarele şapte dimensiuni. Ea ancorează toate energiile de pe planetă şi stabileşte condiţiile de existenţă ale omului. A patra dimensiune ne pregăteşte pentru a lucra cu dimensiuni mai mari şi ne permite să fim pe această planetă, indiferent de energia pe care dorim să o utilizăm. Este considerată o dimensiune pod. Multe dintre dimensiuni sunt pentru a transfera energia, iar această dimensiune face numai acest lucru. A patra dimensiune este un mediu de comunicare cu frecvenţele înalte ale luminii. Aceasta permite comunicarea cu planeta pământ, spirite şi orice alte fiinţe de lumină precum maeştrii înalţi.

Amintiţi-vă că maeştrii înălţaţi au împărtăşit a treia dimensiune până când ei s-au înălţat la o dimensiune mai mare, ei se aflau în a treia dimensiune, dar vibrează la o dimensiune mai mare, astfel că nu îi putem vedea, ci numai să îi simţim. Văzul este senzorul celei de a 3-a dimensiune. Cei care spun că văd dimensiuni mai mari, fac acest lucru prin glanda pineală şi chakre. Sistemul de chakre se întinde peste 15 metri şi are 144 de niveluri. Ia frecvente care sunt pentru dimensiuni mai mari şi le mută jos, astfel încât să le putem percepe prin glanda pineală şi dacă ADN-ul a fost ridicat.

A patra dimensiune este tărâmul şi podul pentru dimensiuni mai mari. În numerologie, 4 este energia planetei Pământ, lumii fizice şi lucrurilor bazate pe structură.

A cincea dimensiune schimbă complet atribuţiile planetei Pământ şi umanităţii. Când aceasta este completă, va mai fi nevoie de puţină învăţare ca să ajungem complet treziţi şi să ne amintim tot ce am făcut. Ne simţim şi suntem o parte din Akasha, astfel încât lecțiile 3D nu se aplică. Cu stăpânirea de sine, vine înţelepciunea şi cunoştinţele necesare pentru a aplica manifestarea într-un mod plin de iubire. Holograma de dimensiuni mai mici nu are nici o tragere. Accesând a 5-a dimensiune, devenim una cu energia. În numerologie, numărul 5 reprezintă schimbarea.

Evoluţia prin frecvență

Când ne ridicăm vibraţia, îi vom spune spiritului că am evoluat şi suntem pregătiţi să primim mai multă lumină. Când lucrăm în primele trei dimensiuni, putem trimite numai informaţii către spirit şi nu primim înapoi – acesta este modul în care fucționeaza voalul şi a fost realizat prin magnetism şi intenţie. Lumina ta a fost utilizată în crearea acestui voal. Tu şi miliarde de fiinţe aţi venit împreună şi aţi creat acest câmp magnetic şi dinamica necesară pentru a împărtăşi Gaia. Ai decis să îţi păstrezi ADN-ul tău în două stări separate. Este uşor de a lua ADN-ul şi să separi cele 12 straturi atunci când foloseşti magnetismul şi intenţia. Partea cea mai grea este să înţelegi că există 12 straturi.

Dimensiunile, lumina, planetele, totul este aici pentru a ne ajuta să avem această experienţă. Nu avem nevoie să etichetăm toate punctele caracteristice sau să încercăm să formăm totul – noi nu putem când venim dintr-o perspectivă 3D. Ce putem face este să lucrăm la lecţii şi să venim dintr-un loc plin de iubire şi compasiune. Viaţa şi dimensiunile, aşa cum le înţelegem, sunt o oglindă pentru experienţa noastră personală. Nu există două amprente digitale, dimensiuni sau experienţe la fel. Bucuraţi-vă de plimbare ştiind că multe părţi din voi sunt în mai multe dimensiuni şi fac acelaşi lucru.

Olimpia Diaconiuc

Noile restricții pentru București intră în vigoare în această noapte. Care sunt acestea

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului București s-a întrunit luni în şedinţă, pentru a constata rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 din...

Stare de asediu în capitala Europei. Belgia a pierdut controlul asupra pandemiei

Belgia introduce de luni, ora 23.59, starea de asediu, care cuprinde inclusiv o interdicție de deplasare pe timpul nopții. Belgia pierde controlul asupra celui...

Eurostat: România a înregistrat în august cea mai mare creștere din UE în construcții

Lucrările de construcţii în România au înregistrat o creştere de 12,4%, în luna august 2020 comparativ cu aceeaşi lună din anul anterior, acesta fiind...

De marți, masca va fi obligatorie în București, în toate spațiile

Premierul Ludovic Orban a anunțat duminică seară că masca va deveni obligatorie în toate spațiile publice deschise și închise din București, după ședința de...

Orban despre candidatul penal al PNL de la Olt: Nu încalcă criteriile de integritate ale partidului

Premierul Ludovic Orban a venit cu precizări privind o parte din candidații PNL la alegerile parlamentare care au probleme cu legea, putând fi considerați...