12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:59

Ce se întâmplă cu averea lui Donald Trump? Conturile președintelui SUA se subțiază

spot_img

Ce se întâmplă cu averea lui Donald Trump? Conturile președintelui american s-au subțiat cu peste 100 de milioane într-un an, averea lui Trump ajungând la 2,8 miliarde de dolari. Totul după ce turnul care-i poartă numele de pe Fifth Avenue şi terenurile de golf şi-au pierdut din profitabilitate, informează Bloomberg.

Scăderea, a doua în doi ani, este bazată pe datele din indexul Bloomberg Billionaires, format din datele furnizate de creditori, de datele cu privire la proprietate, de raporturile anuale, de datele din piaţă şi de rezultatele financiare anunţate în 16 mai.

Această scădere a început atunci când Trump a intrat în al doilea an de mandat iar numele său a început să fie dat jos de pe clădirile din Toronto, Manhattan şi Panama. Cea mai recentă estimare reprezintă cel mai scăzut nivel al averii lui Donald Trump din 2015 până în prezent.

Pierderea provine din scăderea valorii imobiliare a unor proprietăţi, cu până la 220 de milioane de dolari. De asemenea, cele 16 resorturi de golf ale Organizaţiei Trump au pierdut aproximativ 70 de milioane de dolari din valoare.

Alex Militaru