3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:17
No menu items!

Ce sărbătorește fostul ministru Traian Igaș… singur și ce uită să sărbătorească

spot_img

Igas SMURD_SZ

Fostul ministru de interne, Constantin Traian Igaș, sărbătorește pe Facebook împlinirea a doi ani de când a reusit sa aducă un elicopter SMURD pe pista aeroportului din Arad. „Astăzi, cu ajutorul Consiliului Județean Arad, se realizează și o platformă pentru elicopter în fața Spitalului Județean Arad. Pași importanți pentru îmbunătățirea standardelor actului medical arădean și nu numai”, scrie senatorul PDL de Arad.

Igaș sărbătorește virtual acest eveniment, dar și aproape singur, ținând cont că a primit pentru această postare doar 10 aprecieri din toți cei aproape 5.000 de admiratori.

Igas FB

Considerăm că fostul ministru ar trebui să sărbătorească și doi ani de când a dispus dislocarea unei șalupe a Poliției de Frontieră, de la Tulcea în județul pe care acum îl reprezintă. Ne aducem aminte cum șalupa a fost transportată la Pecica pentru a combate probabil „branconajul” de pe Mureș, dar până și Igaș a realizat, într-un final nefericit, că ambarcațiunea este prea mare pentru a putea naviga pe un râușor.

Valeriu Motoc