20.7 C
București
joi, 28 septembrie 2023 - 23:29
No menu items!

Ce rezultate a furnizat autopsia starletei Peaches Geldof, care a murit subit la 25 de ani

spot_img

 Peaches Geldof

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, care a murit luni „subit și inexplicabil”, la vârsta de 25 de ani, a furnizat rezultate neconcludente, iar autorităţile vor trebui să efectueze un set de teste toxicologice pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, a anunţat poliţia britanică.

Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates, a fost găsită decedată, luni, la vârsta de 25 de ani, în reşedinţa ei din comitatul Kent.

Poliţia a spus că, în acel moment, decesul starletei „nu era considerat suspect, ci inexplicabil şi subit”.

Testele toxicologice ar putea să dureze „câteva săptămâni”, au anunţat, miercuri, poliţiştii britanici, informează bbc.co.uk.

„Ofiţerii noştri continuă să investigheze circumstanţele din jurul acestui deces pentru a alcătui un raport ce va fi înaintat medicilor legişti”, arată comunicatul poliţiei britanice.

Consiliul general din comitatul Kent a spus că va lua în curând „o decizie pentru a vedea dacă este nevoie să fie iniţiată o anchetă”, pe baza rezultatelor finale ale autopsiei.

Poliţiştii au fost chemaţi luni la reşedinţa în care Peaches Geldof, scriitoare, prezentatoare TV şi model, locuia cu soţul ei, cântăreţul Thomas Cohen, şi cu cei doi copii ai lor. Decesul starletei britanice a fost pronunţat la faţa locului.

C.A.