6.4 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 14:39
No menu items!

Ce răspuns a primit un şofer, care și-a cerut permisul de conducere înapoi, de Moş Nicolae

spot_img

Ministerul Afacerilor Interne a făcut public un mesaj primit de la un şofer, care și-a cerut permisul de conducere înapoi, de Moş Nicolae. Dorinţa acestuia a beneficiat de toată atenţia şi a primit un răspuns:“Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae şi și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați”.

Potrivit MAI, instituția a fost contactată de un şofer care semnala că are permisul suspendat. Şi, profitând de ocazia venirii lui Moş Nicolae acesta şi-a exprimat dorinţa de a primi permisul înapoi mai devreme. Pentru a fi şi mai convingător şoferul a subliniat că şi-a făcut şi ghetele şi așteaptă cu interes de la MAI confirmarea că dorinţa sa poate fi îndeplinită.

“Întrebare primită pe Facebook MAI:

– Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspuns:- Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

              – Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

          – Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!

Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae şi și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”, transmite MAI șoferilor care speră la un miracol de Moş Nicolae.

                                                                                                                    Adina Silav