23.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 21:51
No menu items!

Ce pregătesc astrele pentru această săptămână

spot_img

Săptămâna aceasta va fi destul de intensă pentru toate semnele zodicale, pentru că luni și marți, Venus și Marte se reunesc sub semnul romantic și afectuos al Leului. Această combinație aduce cu sine pasiune, căldură și energie vitală. Suntem motivați să facem ceva special, să ne conectăm, să creăm. Miercuri și joi, suntem dispuși să încercăm lucruri noi și să răspundem bine la competitivitate. Totuși, puțină atenție pe  final de săptămână nu ar strica, mai ales în ceea ce privește banii și deciziile în materie de dragoste!

Pentru Berbeci, săptămâna aceasta va fi presărată cu disfuncții și nemulțumiri, multe dintre ele nespuse, dar trăite la o intensitate maximă. Accente afective sau emoționale care se vor constitui ca argumente în locul celor obiective sau raționale.

Cei născuți în zodia Taurului, ar trebui  să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul tipului. S-ar putea ivi examene și examinări, care marchează un început de drum nou profesional. 

Gemenii preferă confortul de acasă și nu vor da curs acelor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun deplasări obositoare, pregătiri intense, agitație.

Racilor, răbdare, metodă, atenție pe detaliu, și pe stările de spirit! Sfaturil utile, celor care vor susține examene, vor purta dialoguri pe teme administrative, relații cu reprezentanții unor instituții.

Tendința  Leilor de a-și impune punctul de vedere, îi poate transforma pe aceștia, în persoane dificile, care vor amplifica aceste tensiuni; evoluție greu de estimat a unor procese, anchete, audieri.

Luna va traversa zodia Fecioarei și le va induce celor născuți în acest semn, răbdare, măsură, luciditate și metodă.

În ceea ce îi privește pe cei născuți sub semnul Balanței, se poate vorbi de un impuls puternic care îi poate ridica pe unii la o condiție socio-profesională superioară. Alte persoane ar putea deveni subiect de discuție în urma prestației lor publice care se va bucura de un larg ecou între colegi, specialiști, public larg.

Unele persoane de sub semnul Scorpionului, nemulțumite de statutul lor actual, vor dori să se afirme prin inițiative dintre cele mai riscante menite să atragă atenția asupra lor

Nativii Săgetători vor fi puși la încercare în viața socio-profesională, fiind obligați să se abțină pentru a nu declanșa un conflict de idei cu persoanele influente  pe care nu e bine să și-i facă dușmani.

Începutul săptămânii, aduce Capricornilor în atenţie, relaţiile cu străinătatea. Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate, dar se pare că cele în apropierea casei au mai mult succes. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă.

În cazul tău, Vărsătorule, astrele recomandă pentru începutul săptămânii să te ocupi de achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! Este posibil ca acesta să întârzie sau să se diminueze. Provocarea majoră a următoarelor zile, va fi găsirea echilibrului între valorile materiale şi cele spirituale. 

În primele zile ale săptămânii, astrele recomandă  Peștilor, să se ocupe de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care sunt implicați.