Ce oferte au marile universități ale lumii. Târg la București

Un număr de 45 de universități din 7 țări – Danemarca, Elveția, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria și SUA – își prezintă, sâmbătă și duminică, la București, oferta educațională în cadrul târgului de consultanță educațională – World Education Fair.

La eveniment, reprezentanții universităților le vor oferi studenților și elevilor de liceu toate informațiile necesare despre studiile universitare de licență, master și MBA, precum și informații despre cum pot obține burse sau finanțări la aceste instituții.

Potrivit organizatorilor, pe lângă reprezentanții universităților de top din străinătate, la World Education Fair vor fi prezenți și studenți de la facultățile respective. Astfel, tinerii liceeni interesați să studieze la o facultate de elită din străinătate și părinții lor vor avea ocazia să discute direct cu studenți ai respectivei instituții pentru a afla detalii și informații concrete despre viața în campusurile universitare și în țările respective.

“În topul primelor trei destinații de studiu se mențin, pe lângă Marea Britanie, Danemarca și Olanda. Destinația preferată, și în același timp și cea mai scumpă, rămâne, ca și anul trecut, Marea Britani – 60% dintre tinerii români optează să studieze aici”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, organizatorul Svetlan Danev.

Potrivit acestuia, vizitatorii târgului, care se desfășoară la hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală, se pot informa despre cum pot obține o bursă totală sau parțială oferită de unele universități participante la World Education Fair, dar și despre metode alternative de finanțare, despre împrumuturi pentru studii și despre metodele de rambursare a acestora.

Cei care nu vor putea ajunge la ediția din București pot participa la târgurile organizate în Timișoara, (luni, 28 septembrie), în Galați (miercuri, 30 septembrie) sau în Constanța (joi, 1 octombrie).

NICIUN COMENTARIU