15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:15
No menu items!

Ce nu le-a plăcut fanilor lui Robbie Williams la concertul din Piața Constituției

spot_img

Organizatorii au avut prea puține standuri cu apă și băuturi, iar fanii au stat și câte o oră și jumătate pentru a-și procura răcoritoare, în condiții de caniculă

coada robbiefoto: emmazeicescu.ro

La concertul din Piața Constituției s-au vândut 60.000 de bilete. Oamenii au fost deranjați că organizatorii,de la firma lui Marcel Pavel, au adus prea puține standuri la care se puteau cumpăra apă, bere sau răcoritoare, în condițiile în care accesul la concert a fost interzis cu orice fel de sticlă, umbrele, sau alte obiecte în afara telefonului mobil. Practic, participanții la concert au pierdut jumătate de show, adică în jur de o oră, o oră și jumătate, pentru a sta la coadă.

Un umil cort cu 4 baruri trebuia sa potoleasca setea a mii de oameni. O gagica tremura putin si vorbea intr-o limba pe care nu am inteles-o (…) Nu ma plang! Eu am venit pentru Robbie, da-o naiba de sete! Dar nu mai puteam. Dupa ce am mai rabdat vreo 50 de minute, gagica a inceput sa planga. Apoi, am vazut o scena de Hollywood: tipa a scos 50 de lei din buzunar si a inceput sa urle “Dau 50 de lei pentru o apa plata! Dau 50 de lei pentru o apa plata! 60!”  Frate, nici dracu’ nu punea botu’. Dupa aia, gagica s-a repezit efectiv la un baiat care avea doua pahare, i-a smuls unul din mana si a baut apa, inainte ca el sa poata spuna ceva. I-a pus 60 de lei in palma, l-a sarutat pe gură si a inceput sa topaie fericita: “Robbbiieeee, viiin!” (…) In final, am ajuns mandrul posesor a 15 pahare cu apa! I-am cerut pahare cu capac si i-am dat 10 lei pe ele, pe sub mana. Cand am pus mana pe ele, m-am simtit mult mai bine decat atunci cand am fost admis la Universitate! Imi venea sa plang de fericire. Am golit una, apoi am plecat de la coada si doua fete s-au aruncat efectiv la picioarele mele. Am ramas cu 10 pahare. Pina sa ajung la locul meu am mai pierdut 6. Am baut 3 pe nerasuflate.

cronicipebune.ro

Biletele la concertul lui Robbie Williams au fost vândute cu mult timp în avans, iar prețurile acestora, în afara câtorva mii de bilete promoționale, au fost cuprinse între 430 și 630 de lei.

Categoria Diamond Circle – 530 lei + TAXE (număr limitat de bilete)

Categoria Golden Circle – 430 lei + TAXE

Categoria Normal Circle – 140 lei + TAXE – preț promoțional pentru primele 8000 bilete (ulterior, 175 lei + TAXE)

Categoria VIP (cu locuri pe scaune) – 630 lei + TAXE

infomusic.ro

Participanții la concert au scris pe rețelele de socializare că la categoriile Diamond și Golden, unde s-au vândut 10.000 de bilete, nu exista niciun astfel de stand cu apă sau răcoritoare. Cele care au fost instalate la VIP sau pe locurile de pe margine au fost, tot timpul concertului, extrem de aglomerate.

În plus, la ieșirea de la concert, tinerii au fost din nou controlați și puși să treacă prin cordoanele de jandarmi, agenți de pază și garduri, deși accesul către ieșirea de la un concert ar trebui să se poată facă liber, nu în aceleași condiții restrictive de la intrarea la concert. fluxul a fost mult îngreunat, în condițiile în care concertul s-a terminat aproape de miezul nopții. Cei care au venit în Piața Constituției seara, cu mașina, abia au găsit locuri de parcare la sute de metri distanță, pentru că zona a fost restricționată. Toate parcările din zonele adiacente au fost, încă două ore după concert, complet blocate până au ieșit toate autoturismele. Iar cei care au venit pe jos, nu au putut lua nici metroul nici autobuzul, pentru că autoritățile nu au prelungit programul niciunei linii de transport.

Robbie Williams a susţinut, vineri seara, primul său concert în România şi, încă de la debutul show-ului – care a fost unul uimitor pentru marea majoritate a participanților, a mărturisit că nu se aştepta să fie atât de cunoscut în ţara noastră. Artistul a fost îmbrăcat în negru şi prima piesă cântată piesa „Let me entertain you”, care dă şi numele turneului internaţional pe care starul britanic îl susţine în prezent în peste 10 ţări.