7 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 3:44

Ce ne vor auzi urechile în campania electotală

Campanie electorală pe ritmuri de hard rock, pop şi manele. AC/DC, Clint Mansell şi Nicu Paleru.

“Lux Aeterna” a lui Clint Mansell şi “Thunderstruck” a celor de la AC/DC sunt cele două imnuri ale campaniei electorale. Liderii ARD au ales să-şi expună promisiunile într-un ritm pop, în timp ce mai marii USL au ales să îşi prezine programul în acorduri de hard rock. Sursa de inspiraţie a imnului celor de la ARD este filmul Requiem for a Dream (Recviem pentru un vis) de unde arediştii au preluat melodia. În schimb, protagoniştii sunt alţii. Astfel, la lansarea candidaţilor care a avut loc la Opera Română, purtătorul de cuvânt al alianţei, Traian Răzvan Ungureanu, i- a prezentat, rând pe rând, pe copreşedinţii alianţei pe acordurile melodiei “Lux Aeterna”  a lui Clint Mansell.

De cealaltă parte, USL a ales să meargă în campnie în paşi de hard-rock. Aşadar, Antonescu şi Ponta îşi vor face promisiunile în acordurile chitărilor celor de la AC/DC, Thunderstruck.

Pe ritmuri mai săltăreţe, Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu are ca imn o manea, în speranţa că prinde mai bine la români. “Sunt omul de rând şi-mi pasă de tine” este melodia cu care Diaconescu merge pe uliţele oraşului Târgu Jiu . (A.M)