0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 19:09
No menu items!

Ce ne pregătesc astrele pentru luna iulie 2021 și care sunt cele mai norocoase zodii în această perioadă

spot_img

În luna iulie, Soarele va fi în casa intuitivului Rac și ne va scălda cu toata atenția sa. Această lună va fi foarte bună, în special pentru cei născuți sub semnele Rac, Scorpion, și Pești. 

Pentru că  iulie debutează cu soarele în Rac, un exponent al emoției, inuiției, protecției, această lună va fi cu totul și cu totul  specială și va aduce cu sine emoția, puritatea, reuniunea cu noi înșine și cu cei pe care îi iubim. Racul ne cere să dăm o mai mare atenție vulnerabilităților noastre, să nu le negăm, ci să le acceptăm și să fim autentici.
 
Este foarte important ca în această perioadă să petrecem timp cu noi înșine, să ne construim propia noastră oază de liniște, să medităm și să fim atenți și la nevoile celor din jur.
 
 Racii, Scorpionii și Peștii vor experimenta toate lucrurile la un nivel mult mai profund, vor fi mai empatici și mai aplecați spre ceea ce simt. 
 
Pe 9 iulie se va produce fenomenul de Lună plină în Rac, accesând foarte mult zonele creative ale zodiilor, în special ale celor de apă.
 
Pe 12 iulie, magicul Mercur va forma un trigon cu Jupiter și va aduce cu sine perspective noi asupra problemelor, rezolvări miraculoase ale unor situații-limită și un plus de imaginație, mai ales pentru cei care lucrează în domeniile artistice.