22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 15:02

Ce model de bicicletă folosește șeful statului și cât costă. Magazinul care vinde modelul i-a mulțumit pe Facebook

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a venit, joi dimineața, cu bicicleta la Palatul Cotroceni, îndemnând bucureștenii să aleagă și ei un mijloc de transport, spre serviciu, nepoluant. Președintele a condus o bicicletă care valorează aproximativ 2.500 de euro.

Dezvăluirea a venit din partea unui magazin online specializat în articole legate de ciclism care i-a mulțumit președintelui Iohannis pentru faptul că încurajează mersul pe bicicletă. Totodată, a prezentat modelul folosit de acesta în deplasarea de joi, către Palatul Cotroceni.

”Îi mulțumim domnului Președinte Klaus Iohannis pentru încurajarea mersului pe bicicletă și sperăm ca tot mai mulți să urmeze exemplul”, apare scris pe pagina de Facebook a respectivul magazin.

Modelul folosit de Iohannis este un Cross Nova 28″ Man E-Trekking, se scrie în postare, iar un model mai nou costă aproximativ 2500 de euro, conform site-ului magazinului online. Bicicleta are o baterie integrată Powertube de 500Wh, 36V, cu o anduranță între 100 și 140 de kilometri, scrie G4Media.

Președintele României, Klaus Iohannis, a mers joi dimineață la Palatul Cotroceni pe bicicletă. Îmbrăcat în haine sport, un tricou și pantaloni albi. El și-a asortat la ținută o cască albă, dar și ochelari de ciclism cu ramă albă.

Ultima oară când președintele a fost văzut pe bicicletă a fost în urmă cu două luni.

C.D.