Ce mai inventează partidele pentru voturi. “Patrula lui Vlad Ţepeş” îi va apăra pe sărmani de interlopi

Partidul România Unită a anunţat înfiinţarea “Patrulei lui Vlad Ţepeş”, condusă de campionul K1, Daniel Ghiţă, care a declarat că va veghea ca cei sărmani să nu mai fie victimele interlopilor.

Şeful formaţiunii politice a menţionat că luptătorii patrulei nu vor avea arme, dar vor acorda ajutor tuturor celor care au nevoie, pentru că “dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri”.

Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada.

Bogdan Diaconu, preşedintele PRU

Şase tineri îmbrăcaţi în uniforme bleumarin, cu tricolorul pe piept, sigla partidului pe mâneca dreaptă, iar pe spatele cărora scrie Patrula lui Vlad Ţepeş, au venit în faţa membrilor partidului, la congresul care a avut loc în week-endul care a trecut. Preşedintele partidului a anunţat şi îndatoririle celor care vor face parte din patrulă – “va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză”.

M. Nedelcu

NICIUN COMENTARIU