15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:34

Ce look adoptăm în noaptea dintre ani?

spot_img

Ce look adoptăm în noaptea dintre ani?

Pregătește-ți apariția pentru Revelion

Se spune că frumusețea vine din interior, dar nu este întotdeauna suficient, mai ales pentru noaptea cea mare, Revelionul. În ceea ce privește coafura, putem opta pentru păr lucios și super-volum. Fie o coamă netedă, cărare pe mijloc sau într-o parte, breton cool perfect întins, șuvițe sau tapaj retro “pin-up” și înfățișarea e schimbată semnificativ. Avem noroc, pentru că și buclele și părul scurt sunt la modă și, indiferent de lungimea părului, putem obține look-ul perfect.

Pentru machiaj, avem grijă să accentuăm fie buzele, fie ochii, fără a încărca imaginea și alegem culori compatibile cu nuanța tenului nostru. Ne punem în valoare calitățile, ascundem defectele și ne-am atins obiectivul pentru acest party special. Dacă dorim să ne evidențiem privirea, avem de ales între gene twiggy, butterfly effect, ochi de raton, color block, cat-eyes exagerat sau alb-negru minimalist. Pentru o înfățișare seducătoare, alegem mină de cobalt, dublă provocare, green day sau aur masiv. Accentuăm pomeții cu pudră autobronzantă și cu o ușoară atingere de blush.

La capitolul ținută vestimentară, putem apela la diverse trucuri pentru a crea o iluzie optică ce ne va ridica moralul și ne va convinge că arătăm exact cum ne dorim, iar oglinda ne adoră. Este de reținut faptul că o ținută monocromatică nu dă greș niciodată și, odată ce alegem culoarea preferată, avem succes garantat. Accesoriile și tocurile ne vor ajuta și ele în această misiune. Ținuta deux pieces trebuie să ia în considerare lungimea potrivită a fustei, astfel încât să ne pună corpul în valoare. Dacă are și un design interesant, atipic, cu atât mai bine. Dungile verticale subțiri sunt cele mai bune aliate când dorim un look longilin. De asemenea, un top ușor cambrat și un pantalon elegant asigură suplețea. Nici croiala în A nu dă greș, dacă dorim admiratori.

O mare importanță o are lenjeria intimă, alegerea desuurilor potrivite fiind crucială. Indicat este să ne alegem sutienul exact pe măsura sânilor, model push-up sau cu jumătate de cupă, pentru o imagine complet atractivă.

Și, în ultimul rând, dar nu cel mai puțin important, să ne amintim de postură. Atitudinea face diferența, așadar, spatele drept, nasul pe sus, încredere din belșug și 2013 va fi, cu siguranță, un an mult mai bun!

C.N.