6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 1:12

Ce legătură este între avocatul lui Gheorghe „Pinalti” Ştefan, Băsescu și Blaga

spot_img

Primarul din Piatra-Neamț și-a angajat un nou avocat în dosarul de la DNA

Stefan Gheorghe Pinalti_SZ 1

Noul avocat al lui Gheorghe Ștefan ,,Pinalti” este cel care l-a reprezentat pe preşedintele Traian Băsescu în dosarul Flota – Cristian Ene. Acesta a fost și membru în Biroul Electoral Central, din partea PDL.

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a ales să fie reprezentat în dosarul Microsoft de avocatul Cristian Ene. În prezent, „Pinalti” se află în arest preventiv, fiind acuzat de fapte grave de corupţie.

Fostul avocat al primarului, Cătălin Dancu, a declararat pentru Sursa Zilei că nu îl mai reprezintă pe Gheorghe Ştefan în dosarul Microsoft deoarece este supraomenesc.

Începând de astăzi, nu îl mai reprezint pe domnul Gheorghe Ştefan în dosarul Microsoft deoarece este peste puterile mele. Practic, nu mai pot. A rămas să îl reprezint pe Gheorghe Ştefan în alte două dosare, mult mai vechi

Cătălin Dancu
avocat

Cristian Ene este cel care l-a apărat pe Traian Băsescu în Dosarul Flota şi a fost de-a lungul anilor, inclusiv la alegerile prezidenţiale din acest an, reprezentantul PDL în Birourile Electorale Centrale.