10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 5:18

Ce le transmite Iohannis românilor de Paști

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a postat, duminică, un mesaj video pe Facebook în care arată că Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei, aducătoare de speranță și iubire creștină, și le urează “Sărbători Fericite!” tuturor celor care sărbătoresc Paștele.

“Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei, aducătoare de speranță și iubire creștină. Este un moment care ne definește ca oameni, ne fundamentează ca societate și ne întoarce deopotrivă către Cel de Sus, către noi înșine și către cei din jur.

Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paștele în țară și în străinătate – creștin-ortodocși, greco-catolici, penticostali, baptiști, adventiști de Ziua a Șaptea, creștini după Evanghelie și armeni – le doresc Sărbători Fericite, liniște în suflete și bucurie în familie. Hristos a înviat!”, spune președintele în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Klaus Iohannis a participat împreună cu soția sa la slujba de Înviere oficiată în Dealul Mitropoliei de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

R.D.

foto: agerpres