23 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 23:15

Ce le-a transmis Eugen Orlando Teodorovici dușmanilor din politică

spot_img

Fostul ministru al Finanțelor îi amenință pe “cei care NU îi vor binele”, ca are ce spune. El a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook, după vizita la DNA, unde a fost să asculte convorbirile înregistrare într-un dosar din 2013, la care a primit înștiințare de clasare.

„Pentru cei care au fost îngrijorați de soarta mea de astăzi, vreau să le spun următorul lucru: celor de bine să îi asigur că nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu m-au chemat, ci am fost eu acolo, cerând acest lucru ca urmare a unei informări primite de la DNA cu privire la un dosar în care am fost și eu interceptat. Am vrut să merg la DNA pentru a asculta, pentru a vedea exact despre ce a fost vorba, recunosc că nici până astăzi nu știu care a fost speța, nu m-a interesat, vă spun sincer. Iar pentru cei care îmi vor altceva decât binele, le doresc și eu același lucru și să nu își mai piardă timpul încercând să afle despre mine pentru că nu au ce, dar să nu uite că am ce spune”, a transmis Teodorovici, în mesajul video.

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost joi dimineață la DNA, unde, spune el, a ascultat înregistrări telefonice făcute ca urmare a unui dosar din 2013 care a fost clasat de procurori.

Foto: captura Antena 3