4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 23:53
No menu items!

Ce le-a spus Ponta miniştrilor

spot_img

Victor Ponta i-a atenţionat pe miniştri din Cabinetul său că vor primi critici, insulte, amenințări și alte forme de presiune din partea unor instituții precum ANI, precizând totodată că și-au asumat aceasta în momentul în care au intrat într-un Guvern nesusținut de președinte.

Ponta le-a cerut miniştrilor cercetaţi de ANI să prezinte documente şi să folosească procedurile legale de contestare, nu să transmită doar un răspuns politic, el atenţionându-i şi pe ceilalţi membri ai Executivului că vor primi ameninţări şi vor fi găsiţi “de toate agenţiile”.

O să vă rog, stimaţi colegi, să fiţi preocupaţi de actul de guvernare, de ceea ce avem de făcut după 9 decembrie şi în perspectiva anilor următori. Veţi primi, aşa cum vă aşteptaţi, critici, insulte, ameninţări, o să vă găsească pe toţi toate agenţiile, agenţia de integritate, agenţia de moralitate, agenţia de cultivare a…mă rog! V-aţi asumat acest lucru în momentul în care aţi intrat într-un Guvern pe care preşedintele nu l-a susţinut şi nu l-a dorit şi vă rog să nu vă plângeţi. Ştiaţi ce vă aşteaptă, dar vă rog prezentaţi, şi vorbesc aici de cei trei miniştri acuzaţi, să prezentaţi documentele, să arătaţi foarte clar, să folosiţi căile legale de contestare şi să nu folosiţi doar un răspuns politic, ci să folosiţi un răspuns legal şi acesta este cel care cred că se impune”, a Ponta la începutul Şedinţei de Guvern.(A.M)